Digidexo.com

Hva Er Harcombe Diet?

Hva Er Harcombe Diet?


Den Harcombe Diet, skapt av Zoe Harcombe, er en plan som tar sikte på å angripe den moderne fedmeepidemien. Harcombe, som er en selverklært fedme forsker fra Storbritannia, har satt opp en diett plan som består av tre faser.

Tre faser

Dietten er delt opp i tre faser, rettet for faget å gå ned i vekt uten å falle byttedyr til de vanlige feil av standard kjepphest dietter. Fase én innebærer rask, kortsiktig vekttap. Denne fasen holdes korte for å unngå tap av momentum vanligvis tilskrevet hurtig vekttap og sult. Fase to er rettet mot langsiktig, langsom vektreduksjon. Fase tre er vekt vedlikehold, der temaet vil være av diett, men å spise sunt for å opprettholde en idealvekt.

Tre viktigste reglene

Dietten har tre hovedreglene. Regel man inkluderer å unngå all bearbeidet mat. Regel to er ikke bland fett med karbohydrater. Og regelen tre er å unngå problem matvarer. Disse reglene er strenge i løpet av dietten.

Komme i gang

Harcombe tilbyr masse litteratur for salg. Bøkene er rettet mot å sette opp en diett plan for deg. De har regler om hva du skal spise, tidslinjer og foreslåtte oppskrifter.