Digidexo.com

Lettelse for Artrose

Lettelse for Artrose


Ifølge cureresearch.com, mer enn 21,5 millioner mennesker lider av slitasjegikt i USA. Denne sykdommen rammer oftest folk i slutten av middelalderen.

Varme og kalde Packs

Termiske patcher, varm voks eller varmt vann kan bidra til å lindre smerten ved slitasjegikt. Isposer, pakker av frosne grønnsaker eller kalde patcher tilby en annen tilnærming. Noen mennesker finner lindring ved vekslende varmt og kaldt i 15 minutter hver.

Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner

Over-the-counter eller reseptbelagte non-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) medisiner ofte gi smertelindring. Sjekk med legen din før du tar noen over-the-counter medisiner.

Hånd Øvelser

For slitasjegikt i hendene, leger anbefaler enkle hånd øvelser som å åpne og lukke fingrene til å lage en knyttneve, sette tommelen på lillefingeren, eller å putte hånden i en vask med varmt vann og "walking" det opp sidene.

Vekttap

Hvis du er overvektig, vil miste vekt lindre smerter i knær og hofter. Kombiner et sunt kosthold med å gå hver dag for å gå ned i vekt og holde den av.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk naturlig healing teknikk som kan lindre smerten ved slitasjegikt. En sertifisert akupunktør bruker lange tynne nåler for å stimulere ulike trykkpunkter.