Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Body Lice

Hvordan bli kvitt Body Lice


Body lus er parasitter som tilbringer mesteparten av sitt liv på klærne til en infisert person. Lusen vil vanligvis komme på huden av personen befengt en gang om dagen for å mate. Disse lus, i motsetning til hodet lus, er noen ganger litt vanskelig å håndtere fordi de kan overleve i opptil 10 dager uten fôring. Dette betyr at de må drepes umiddelbart. Etter noen skritt for å bli kvitt kroppen lus, sammen med å ta noen forebyggende tiltak, vil sikre at du kvitte deg med kroppen lus og bo på den måten.

Bruksanvisning

•  Vær sikker på at du har en kropp lus. Et angrep vil føre til alvorlig kløe i området der lus er plassert. Det kan være små merker som ser ut som renner. Det kan også være rødhet og hevelse rundt området der lus er fôring. Se etter alle disse symptomene, spesielt rundt overkroppen og halsen. Når du har oppfylt selv at det er en infestation, fortsett til trinn 2.

Vask noen skitne klær som du har i ditt hjem. Kropps lus vanligvis forblir på klær. Hold de klærne som du er for tiden på seg på. Vask noen sengetøy i hjemmet også. Alle disse materialer må vaskes i varmt vann. Ikke ta på klær og sengetøy etter at du setter dem i vaskemaskinen. Det er ok hvis du har mer enn én last med klesvask. Bare sørg for at alt av klær og sengetøy er minst i vaskerom.

Fjern de klærne du er for tiden på seg. Ta en dusj med en gang. Sørg for å vaske over hele kroppen for å fjerne noen kroppen lus som kan være til stede på huden din. Kontroller at du bruker et rent håndkle for å tørke av med. Sett bare rene klær på.

Ta klærne ut av vaskemaskinen og plassere dem i tørketrommelen. Du bør kjøre tørketrommelen på en høy innstilling (minst 122 grader C) i minst 30 minutter. Hvis du ikke har en tørketrommel og vanligvis henge ut klærne, deretter henge dem ut.

Plasser de klærne du tok av før dusjen i vaskemaskinen (sammen med alle andre sengetøy eller klær som ikke var i ditt første lasten) og vask i varmt vann.

Plasser klær og sengetøy fra Trinn 5 i tørketrommelen, nok en gang på en høy innstilling. Igjen, hvis du henge klærne til tørk, og deretter henge dem ut.

Plasser alle klær fra tørketrommelen (hvis du brukte en) inn i skapet ditt eller klærne skuff. Erstatt alt sengetøy hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du hang klærne til tørk, bringe dem inne når de har tørket. Tast inn alle klær og sengetøy med et varmt strykejern etter å bringe dem inne fra klessnoren. Sett dine klær og sengetøy i sine egne områder etter stryking.

Ta forebyggende tiltak for å stoppe fremtidige angrep. Body lus er forårsaket av direkte kontakt med en infisert person, klærne deres, eller deres senger. Unngå iført andres uvaskede klær eller bruke deres laken / puter / tepper. Også, unngå langvarig kontakt med en infisert person.

Tips og advarsler

  • Klær som er "Dry Clean Only" kan renses for å effektivt fjerne lus fra klærne.