Digidexo.com

Hvordan hjelpe Heal Your Isjias (Nedre ryggsmerter forårsaket Fra Nerve Pinch)

Hvordan hjelpe Heal Your Isjias (Nedre ryggsmerter forårsaket Fra Nerve Pinch)


Du har blitt diagnostisert med Isjias. Det kan være en svært vanskelig og ødeleggende for livet ditt. Her er noen ting du kan gjøre for å hjelpe din tilstand. (Jeg er ikke lege, og dette er bare fra min erfaring. Vennligst bruk dette på eget initiativ og kontakte lege før du prøver noe av dette.)

Bruksanvisning

•  Slutt å gjøre det samme du gjør. Det er hvordan du fikk på den måten. Sjansene er at du sitter med dårlig holdning og i en dårlig stol og de fleste med Isjias jobbe mens du sitter. Kjøp en fast madrass. Hvis det er ubehagelig i starten vil det føles bedre etter hvert. Da kjøpe en korsryggstøtte for ryggen. (Jeg foretrekker mesh slag). De er vanligvis $ 10 eller mindre på Walmart, og du kan plassere dem i bilen og på jobb.

Hvis du arbeider i et kontor, foreslår jeg sitter på en fast treningsball. Dette vil føles vanskelig i begynnelsen, men det vil hjelpe musklene blir sterkere og vil stoppe deg fra å lute. Daglig konsentrere seg om din holdning og lese bøker om hvordan å opprettholde den riktig.

Du må finne riktig kiropraktor. Chiropracting er et bredt felt med mange ideer og teorier. Jeg fant det mest nyttig å være de som trente i Active Release Technique. Disse legene hjelpe massere muskelen som forårsaker bekken eller skiveforskyvning som kunne knipe isjiasnerven. Med en vanlig kiropraktor, vil bein skifte rett ut av sted igjen. Hvis du ikke føler deg bedre etter noen få dager etter, har du ikke funnet den rette. For å spare penger, holde utkikk til du finner noen som kjenner musklene og vevet inn og ut.

Tips og advarsler

  • Sove på ryggen på et fast underlag
  • Hvis dette er for smertefullt deretter sove på din side
  • Shop Amazon for de høyest rangerte verktøy å omstille deg hjemme for å spare penger
  • Hvis smertene er intense, ice området og samtidig legge på magen din side
  • Ikke mist håpet! Kirurgi bør være en siste utvei!
  • Det finnes forskjellige typer isjiassmerter så sørg for at du er riktig diagnostisert
  • Dersom smertene øker, stoppe og se en lege umiddelbart