Digidexo.com

Keratosis pilaris Cures

Keratosis pilaris Cures


Keratosis pilaris, en follikulær hud tilstand preget av humper på ulike deler på kroppen, er en tilstand som rammer rundt halvparten av befolkningen i USA. Selv om det ikke er en skadelig tilstand, dens effekter er skjemmende, forårsaker lider av hud lidelse å prøve mange metoder for å kvitte seg med tilstanden, ofte kalt "kylling støt." Selv om det er ingen kur, det er mange metoder som har vært vellykket i reduksjon av støt.

Identifikasjon

Keratosis pilaris er noen ganger forveksles med akne, men det er ikke det samme. Keratosis pilaris, eller "KP", vanligvis påvirker bare visse områder av kroppen - baksiden og forsiden av overarmene, lår, setet området, og noen ganger kinnene i ansiktet. KP viser seg som små støt, som kan noen ganger være reddened hvis huden er irritert. Disse humper vises i flekker på det berørte området og føre til at huden til å føle grov.

Årsaker

KP humper er forårsaket av over produksjonen av keratin, som tetter hårsekkene på det berørte området. En bump deretter vises på grunn av innsamling av ekstra keratin i dette området. Ofte, hvis en hump er fjernet, kan man finne en liten, kveilet opp håret i substans fjernet. I motsetning til akne, som er forårsaket av bakteriell oppbygging, KP er forårsaket av ekstra mengder av hud partikler. KP synes også å være en genetisk egenskap, overlevert fra foreldre til barn.

Behandling

Det finnes ingen kur for KP. Mange behandlinger er tilgjengelige, noen over disk og noen resept. De fleste har en peeling av huden på en jevnlig basis og anvendelsen av en slags aktuell kremer og lotions. Det er viktig å holde området hydrert, som basis årsaken til tilstanden er tørr hud. Mange mennesker velger dyrere behandling fra hudleger, som microdermabrasion på regelmessig basis; Imidlertid har ingen spesiell behandling viste seg å være inkluderende for alle som en "kur". De fleste hudleger er enige om at behandling for denne lidelsen må være en kontinuerlig prosess med mye prøving og feiling.

Effekter

Hvis en behandling er funnet å virke, er det viktig å fortsette og holde huden hydratisert. De fleste opplever at KP går bort av seg selv, etter at den lidende når hennes 30-årene. Mennesker opplever også at tilstanden forverres om vinteren, når luften er kaldere og tørrere, fører igjen til overdreven tilstopping av hår partikler. Mange synes at det å ha en solbrun hjelper, selv om dette ikke er en god grunn til å utsette seg for risikoen for hudkreft å kurere en overfladisk tilstand.

Misforståelse

Mange ser KP og lurer på om de også kunne "fange" den. Imidlertid er KP ikke en sykdom som overføres fra person til person. Det er ikke en smittsom tilstand, men en genetisk en. Selv om det kan være en lite attraktiv tilstand, er det virkelig en ufarlig hudsykdom. Tålmodighet, tid, prøving og feiling, og alder er de beste behandlinger for KP.