Digidexo.com

Effekter av Drug Rehab

Effekter av Drug Rehab


The National Institute on Drug Abuse (NIDA) bemerker at rusmisbruk og avhengighet er en betydelig byrde for samfunnet, som koster over $ 181 000 000 000 for illegale rusmidler. Drug Rehab omfatter en rekke metoder som brukes for å hjelpe overgriperen få rent. Strategiene benyttes for ulike formål, og derfor har varierende effekter.

Medisiner

Medisiner brukes til å behandle avhengighet til opioider (heroin, morfin). Medisiner som metadon og buprenorfin er nyttig i å lindre smertefulle opiat abstinenssymptomer.

Terapi

Atferdsterapi fokusere på pinpointing årsaken til avhengighet. De også lære pasienten nødvendige klimaendringer ferdigheter til å håndtere miljøer som kan friste ham bruke narkotika.

Medisinering og terapi

Medisiner tar ikke opp den underliggende årsaken til avhengighet; Derfor, medikamenter som er mest effektive når de kombineres med andre behandlingsformer.

Bolig programmer

Bolig behandlingsprogrammer kan være svært nyttig, spesielt for personer med alvorlige narkotikaspørsmål. Det er en godt organisert program som gjør at pasienten til å bo på en bolig for seks til 12 måneder.

Retten pålagt behandling

Ifølge NIDA, kan ufrivillig behandling (f.eks strafferett innstilling) være svært effektive. Det kan bidra til å hindre en overtreder avkastning til kriminell aktivitet, spesielt hvis han fortsetter å motta behandling etter nytt inn sitt fellesskap.