Digidexo.com

Lab tester for ulovlige legemidler Vs. Hjem Drug Tests

Når man sammenligner hjem narkotika tester versus laboratorie narkotika tester, er det to faktorer folk flest vurdere: hastigheten og nøyaktigheten av resultatene. Begge typer tester har sine fordeler og ulemper.

Hjem Drug Tests

Hjem narkotika tester tilbyr raske resultater for relativt liten kostnad; men de er ikke uten sine ulemper. Nivået av sensitivitet for påvisning av stoffene kan variere sterkt fra en hjemme test til en annen, og mens testen kan lese positivt for et bestemt stoff, betyr det ikke gi en bestemt numerisk resultat, men heller et område.

Laboratoriet tester for ulovlige legemidler

Vanligvis vil laboratorier bruke den samme type av medikament-skjermen som en hjemme test kit, kalt en immunologisk test. Imidlertid har et laboratorium fordelen av å bruke omhyggelig kalibrert maskiner for å detektere stoffer for å oppnå en svært nøyaktig numerisk resultat, til høyt utdannede fagfolk administrering testene og evnen retest for enda større nøyaktighet.

Gasskromatografi / massespektrometri

Gasskromatografi / massespektrometri eller GC / MS er en svært definitive metode for narkotika testing som kun er tilgjengelig i toksikologi laboratorier. GC / MS-testing detekterer spesifikke medikamenter, såsom reseptbelagte medikamenter, som kan etterligne andre stoffer i en standard-immunoprøve. Dette er en stor fordel laboratorietesting har over hjemme narkotika tester.

Komme rettidig Resultater

Muligens den største fordelen at hjemmetestsett har over laboratorieprøver er raske resultater. De fleste hjemmetestsett gi resultater i bare et spørsmål om minutter, hvor de fleste laboratorier gir resultater i to til tre dager.

Ved hjelp av en Lab som Backup

De fleste FDA-godkjente hjem test kits vil gi kjøperen mulighet til å sende urinprøver som har testet positivt til et laboratorium for videre testing. Dette gir kjøperen med det beste fra begge verdener, som man kan få raske første resultatene samt konkret og nøyaktig lab resultater hvis ønskelig.

Sammenligning Cost

Hjem medikament test kits kan være det rimeligste alternativet, som enkelt stoff kits begynner så lavt som $ 4. Kostnadsøkningene med hver ekstra stoff testet, opp til $ 30. Enkelt stoff tester i et laboratorium generelt begynner på ca $ 30 og kan være så høyt som $ 60 for raske resultater og / eller multi-panel tester. Tilleggskostnader kan påløpe hvis retesting blir forespurt.