Digidexo.com

Hvordan identifisere en Kroppens Mangel på progesteron

Hvordan identifisere en Kroppens Mangel på progesteron


Progesteron er et meget viktig hormon i en kvinnekroppen. Progesteron bidrar til å gi et fruktbart miljø for fosteret utvikling samt for unnfangelse. Det er mange forskjellige grunner til en kvinnes kropp kan være mangler progesteron. Disse trinnene vil hjelpe deg å identifisere årsaken din egen kropp kan mangle progesteron.

Bruksanvisning

En figur din fruktbarhet syklus. Dette kan virke tidkrevende og en problemfri, men er vel verdt det når du er ferdig. Kartlegge din fruktbarhet syklus består av å ta temperaturen, sjekker slimet i livmorhalsen, holde styr på når menstruasjonen startet, og også når du hadde sex (se Ressurser).

Ha en blodprøve etter eggløsning. Gjør en avtale med legen din for å ta en blodprøve for å hjelpe deg å finne dine progesteron nivå. Diskuter med legen din eventuelle bekymringer du måtte ha og spørre om metoder for å hjelpe deg å øke progesteron nivået hvis nødvendig.

Time din lutealfasen. Din lutealfasen er når mensen vesener, ved eggløsning, ender deretter dagen før perioden er over. Hvis din lutealfase er mindre enn ti dager, som er en indikasjon på din progesteron nivåene er lave.

Konsulter legen din for å se hvilke muligheter du har til å øke nivåene. Også snakke med legen din om årsaker og symptomer på lavt progesteron for å se om du kan øke dem bare ved å endre en del av din livsstil.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver å concieve, kan det være lurt å konsultere legen din før du prøver noe nytt for å kontrollere at det ikke vil påvirke en graviditet.