Digidexo.com

Hvordan endre innstillingene på en ResMed CPAP Machine

Hvordan endre innstillingene på en ResMed CPAP Machine


ResMed produserer kontinuerlig positivt luftveistrykk maskiner for pasientbruk. En pasient med søvnapné eller andre pusteforstyrrelser under søvn bærer en maske som er festet til CPAP-maskin, som leverer positive flyvåpenet for å holde luftveiene åpne under søvn, redusere apnea episoder. ResMed tilbyr en rekke maskiner og masker, som alle fungerer litt annerledes.

Bruksanvisning

Endre maske innstillingene i S8 Elite-modellen ved å trykke på venstre menyknappen, og deretter trykke på pil ned for å bla til du kommer til masken menyen. Velg masken menyen ved å trykke på venstre knapp, og bruk piltastene for å velge masken innstillingen du ønsker.

Trykk på rampen knappen på Tango-modellen til å endre rampe innstillinger. For andre modeller, som for eksempel S8 Elite, må du få tilgang til hovedmenyen ved å trykke på venstre menyknappen, og deretter bla ved hjelp av piltastene til du ser rampen menyen. Rampeinnstillinger begynne behandlingen på et lavt nivå og øke behandlingen gradvis for økt komfort under bruk.

innstillinger høyden som er angitt i en Tango-modellen ved å trykke på høyde knappen, som har et fjell image, i 3 sekunder. Bruk piltastene til å endre høydeinnstilling.

Diskuter innstillingene med legen din hvis du ikke klarer å endre innstillingene selv. Legen din må kanskje endre enkelte innstillinger som er spesifikke for din behandling på maskinen.

Tips og advarsler

  • Les gjennom brukerhåndboken for å finne ut hvilke innstillinger kan endres på enheten. Innstillingene du har tilgang til, kan variere avhengig av din spesifikke CPAP-maskin. Din lege kan også endre innstillingene før du begynner behandlingen.
  • Følg produsentens og legens retninger mens du bruker CPAP-maskin.