Digidexo.com

Toprol Problemer

Toprol er en resept bare medisiner som brukes til å behandle brystsmerter (angina) og høyt blodtrykk. Toprol er produsert av legemiddelfirmaet Astrazeneca og ble godkjent av FDA i 2001 Problemer knyttet til Toprol inkluderer racing hjerte, pustevansker, svimmelhet og kvalme, samt andre mulige interaksjoner.

Dosering

Toprol er foreskrevet som en tablett for oral forbruk. Det er tilgjengelig i doser på 25 mg til 100 mg. Hvor mye Toprol du tar vil avhenge av alvorlighetsgraden av din tilstand. Ta Toprol nøyaktig slik det var foreskrevet av legen din.

Problemer med dosering

Det største problem i forbindelse med dosering er muligheten for Toprol overdose. Det er svært viktig at du aldri dobbelt opp på denne medisinen, da det kan føre til overdose. Symptomer på Toprol overdose inkluderer pustevansker, svimmelhet eller svak, og blå-fargede negler. Søk øyeblikkelig medisinsk behandling hvis du frykter at du opplever Toprol overdose.

Alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger av Toprol kan være dødelig og krever øyeblikkelig legehjelp. Søke hjelp med en gang hvis du opplever svimmelhet eller svimmelhet, eller hvis anklene plutselig hovne opp. En gulfarging av hud og øyne (forårsaket av gulsott) kan også forekomme. Hvis du føler ditt hjerte racing eller føler deg kortpustet, søke øyeblikkelig hjelp. Mørk urin er også ansett som en alvorlig bivirkning av Toprol, så sørg for å få hjelp hvis du opplever noen av disse bivirkningene.

Moderate bivirkninger

Bivirkninger av Toprol som anses som moderat også bør rapporteres til legen din. Han må kanskje justere Toprol dose. Slike bivirkninger er angst, trøtt, har en redusert sexlyst, følelsen kvalm, eller oppkast.

Interaksjon

Toprol bør ikke tas hvis du har en medisinsk tilstand som kalles langsom puls. Det bør også unngås hvis du lider av hjerteblokk. Ikke drikk alkohol mens du tar Toprol, da dette vil påvirke hvordan medisinen absorberes i systemet. Sørg for å snakke med legen din om din fulle medisinske historie før du tar Toprol.