Digidexo.com

Informasjon Om Slimquick

Informasjon Om Slimquick


Kvinner som prøver å gå ned i vekt kan ha nytte av å bruke Slimquick produkter, som produsent, Slimquick Laboratories, tannhjul mot å fremme vekttap hos kvinner. Selskapet har ulike produkter å velge mellom.

Selskapet

Basert i Wilmington, Delaware, fokuserer Slimquick Laboratories utelukkende på vekt-tap løsninger for kvinner. Det er deres tro at kvinner er annerledes enn menn hormonelt og i måten de bære og gå ned i vekt.

Produkter

Den Slimquick linje har åtte produkter som fremmer vekttap. De kommer i caplets, pulver, væsker og flytende gel form. Produktnavnene er: Slimquick Ultra Fat Burner caplets, Ultra Koffein Free Calorie Burner, Ultra fettforbrenner pakker, Vekttap pakker, All Natural, Extreme, Hoodia og appetitt kontroll. Også inkludert i deres produktlinje er Slimquick Energy, antatt å være en energi booster og Slimquick 7-Day Gentle Cleanse, en syv-dagers rensing produkt ment å rense tarmsystemet av eventuelle giftstoffer. Selskapet hevder at alle viktige ingredienser i sine produkter er klinisk testet og bidra til å fremme vekttap resultater. Uavhengig, objektiv analyse kan ikke støtte disse påstandene.

Funksjoner

De fleste av Slimquick-produkter er rettet mot ulike måten kvinner løs vekt. Produktene har ingredienser som koffein, grønn te, acai og hoodia gordonii. De er ment å bekjempe vannretensjon, stress og appetitt, og øke energi, metabolisme og caloric-burn. Vekt-tap produkter bør brukes med en øvelse og diett diett, ifølge Slimquick. Selskapets hjemmeside tilbyr brukerne et verktøy for å skape en personlig, vekt-tap plan.

Pris

Som oktober 2010, Slimquick produkter varierer i pris fra ca $ 10 til $ 60. Produktene kan kjøpes i narkotika-og helse-butikker eller på selskapets hjemmeside. Den Slimquick nettstedet tilbyr også en auto-skip for alternativet, hvor produktet automatisk blir sendt etter en fastsatt periode.