Digidexo.com

Blood Pressure rettsmidler

Høyt blodtrykk (også kjent som høyt blodtrykk) er en sykdom som er et resultat av en persons blodtrykket er lik eller høyere enn 140 mm Hg (millimeter kvikksølv). Både barn og voksne kan lider av høyt blodtrykk, men det er mye mer utbredt hos personer som er minst 35 år gammel. Høyt blodtrykk kan være problematisk som det øker risikoen for koronar hjertesykdom, hjerneslag og hjerteinfarkt. Det er flere naturlige rettsmidler for å håndtere og administrere høyt blodtrykk.

Kutte ned på Vices

Redusere natrium og koffein inntak er en svært effektiv naturlig måte å behandle høyt blodtrykk. Spise lite salt eller salt-fri mat i stor grad kan bidra til å senke blodtrykket. Det er også gunstig å slutte å røyke og drikke store mengder alkohol. Selv moderat alkoholforbruk kan resultere i at en betydelig høyere blodtrykket.

Stress Management

Stressmestring er også svært nyttig som et naturlig middel for å senke blodtrykket. Trykk og stress kan føre til økte nivåer av blodtrykket. Det er meget nyttig for å prøve å unngå følelsen opparbeidet, nervøs eller engstelig så mye som mulig. Måter å føle seg mer rolig og uten stress inkluderer meditasjon, musikk, bønn og terapi.

Trening

Hyppig trening og holde fysisk form er gode måter å håndtere høyt blodtrykk. Det hjelper også å redusere angst og stress. Regelmessig trening gjør hjertet sterkere, noe som kan senke blodtrykket. Hvis du er en øvelse nybegynner, starte med noe lav effekt som rask gange eller svømming, bygge opp til jogging eller delta i idrett. Sjekk alltid med legen din for å sikre at du er i stand til begynnelsen en treningsøkt rutine.

Sunn kroppsvekt

Opprettholde en sunn kroppsvekt er også en utmerket måte å opprettholde en god blodtrykk nivå. Overvektige og overvektige personer er på et betydelig høyere risiko for å utvikle høyt blodtrykk og alle dens tilknyttede plager (fra hjertesykdommer til slag). Dette skyldes det faktum at fedme legger mer vekt på hjertet.

Diet

Forbruker en balansert og ernæringsmessig kosthold også kan selvsagt hjelpe til med blodtrykket. Ikke bare gjør et individ trenger å kutte ut skadelige vaner (for eksempel den nevnte natrium og alkohol), men de må ha en diett som er rik på kalium, magnesium og fiber. Å spise mye grønnsaker og frukt høy i disse mineralene som bananer, rosiner, squash, lima og nyre bønner, svisker, poteter, spinat, yoghurt og hele korn vil gjøre underverker i å senke blodtrykket.