Digidexo.com

Policosanol Fordeler

Policosanol er en alternativ behandling for pasienter med høyt kolesterol som har blitt studert inngå i Cuba. Hvis det er mulig, pasienter med høyt kolesterol leter etter alternative behandlinger bør prøve og regulere sine kolesterol ved først å manipulere kostholdet. Rådfør deg med lege eller kostholdsekspert for å lage et måltid plan som inkluderer frisk frukt og grønnsaker, og hele korn korn, mens eliminere matvarer i kostholdet ditt som er høy i mettet fett. Hvis legen er å anbefale statiner eller andre reseptbelagte medisiner, kan du foreslå policosanol som et alternativ

Hva er Policosanol?

Policosanol er avledet fra naturlige kilder, og kan finnes i sukkerrør voks, bivoks og riskli voks. Ifølge Joyce Keithley, DNSc, RN, FAAN og professor i helse i voksen sykepleie ved Rush University College of Nursing i Chicago, er policosanol en blanding av forskjellige primære alifatiske alkoholer. Det er et naturlig middel som kan bli funnet på helsekostbutikker. Fordelene med policosanol er lavere kolesterolnivå, hemmet blodplateaggregasjon, forebygging av LDL oksidasjon og generell redusert risiko for åreforkalkning med relativt ingen bivirkninger.

Policosanol Fordeler: blodplateaggregering

Policosanol hemmer blodplateaggregasjonen, ifølge studier utført av Departamento de Farmacología i Havana, Cuba. Kliniske forsøksdeltakere ble administrert doser av policosanol som ble suksessivt økt over en periode på 21 dager. Den første dose var 10 mg, og den siste dosen var 40 mg. Resultatene viste at policosanol vesentlig hemmer blodplateaggregasjonen løpet av den siste dosen.

Policosanol Effekt: Forbedrer Blood Kolesterol

Forskning utført i Cuba viser at policosanol forbedrer alle tiltak for kolesterolet. Det løfter din HDL kolesterol (det gode kolesterolet) og reduserer nivåene av LDL kolesterol (det dårlige kolesterolet). Det senker også triglyseridnivåer og prosenter av LDL og HDL.

Policosanol Fordeler: Hindrer LDL Oksidasjon

Policosanol hindrer LDL oksidasjon. Når LDL er oksydert i blodet, ofte forårsaket av frie radikaler, fører det til at dannelsen av aterosklerotisk plakk i kritiske områder av kroppen, slik som hjertet og hjernen. Frie radikaler er atomer som har et ulikt antall elektroner; de tar elektroner fra ellers stabile molekyler som forårsaker celleskader. Dette arterie-tilstopping plakk kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert ødeleggende hjerteinfarkt og slag.

Policosanol Fordeler: fri for bivirkninger

Policosanol er relativt fri for bivirkninger, i motsetning til reseptbelagte medisiner som behandler høyt kolesterol. Statin medisiner, som tradisjonelt brukes til å behandle høyt kolesterol, kan forårsake bivirkninger inkludert hodepine, gastrointestinale plager, utslett og smerter i muskler og ledd. Toksisitetsstudier fra Cuba viser at doser administrert til dyr på nivåer mer enn 1000 ganger anbefalt dosering er ikke giftige.