Digidexo.com

Primal Defense bruksområder

Primal Defense er en hel mat og probiotiske supplement tilgjengelig i pulver og caplet skjemaet. Den inneholder "supermat" som spirulina, chlorella, hvetegress og alfalfa gress, sammen med probiotika (gunstige bakterielle organismer) som produsent Hage of Life identifiserer seg med de varemerkenavnet homeostatic jordorganismer. Ray Sahel, en lege som skriver om ernæring på sin nettside, bemerker at krav om bruk av jordorganismer for helse ikke er basert på klinisk forskning. Andre probiotika som de som finnes i yoghurt, likevel er forbundet med helsefordeler. Hage of Life viser flere bruksområder for Primal Defense.

Gir Natural Probiotika

Teorien bak homeostatiske jordorganismer er de gir probiotika folk normalt ville få hvis de spiste mat produsert mer naturlig. På grunn av plantevernmidler, plantevernmidler og andre kjemikalier, mat desinfiseres og noen ganger bestrålt, som dreper de probiotika. The Primal Defense offisielle nettside sier at produktet inneholder 12 arter av gunstige mikroorganismer.

Balansere tarmbakterier

Hage of Life sier at Primal Defense støtter den riktige balansen av vennlige og potensielt skadelige bakterier i mage-systemet. Denne balansen opprettholder et sunt gastrointestinal miljø når andre faktorer kan forstyrre bakteriebalansen. Ta antibiotika, for eksempel, dreper vennlige bakterier samt skadelige bakterier og sopp, parasitter og en overflod av gjær kan også forstyrre balansen, ifølge det amerikanske National Institutes of Health (NIH).

Opprettholde tarm funksjon

Primal Defense har jevnlig tarmfunksjonen, som forklart av Garden of Life. NIH bemerker at probiotika kan lindre gastrointestinale bivirkninger fra antibiotika samt symptomer på laktoseintoleranse. Tidlig forskning viser fordeler for behandling av diaré, spesielt som forårsaket av rotavirus; redusere tiden lengden av tarminfeksjon forårsaket av Clostridium difficile; og behandling av irritabel tarm syndrom.

Økende næringsopptak

The Primal Defense nettside sier tillegget øker fordelene med et sunt kosthold ved å støtte absorpsjon av næringsstoffer. NIH bemerker at vennlige bakterier er viktig for fordøyelsen og absorpsjon av mat og næringsstoffer.

Opprettholde immunsystem

Primal Defense hjelper opprettholde et sunt immunsystem, ifølge nettstedet. NIH forklarer at vennlige bakterier er viktig for immunforsvaret utvikling og for å beskytte mot sykdomsfremkallende mikroorganismer. En 2005 studie sitert av Mayo Clinic fant at en gruppe ansatte tar probiotiske Lactobacillus reuteri savnet mindre arbeid på grunn av gastrointestinale eller respiratoriske lidelser enn gjorde de ansatte ikke tar stoffet.

Andre bruksområder

Tidlig forskning støtter bruk av probiotika for mange andre helsemessige forhold, ifølge NIH. Det har vist lovende resultater i forebygging og behandling av urinveiene og kvinnelige kjønnsveisinfeksjoner; avtagende tilbakefall av blærekreft; forebygging og behandling av pouchitt, en tilstand som kan utvikle seg etter kolon fjerning; og forebygging og behandling av eksem hos barn.