Digidexo.com

Alternative medisiner for høyt blodtrykk

Hvis du er uheldig nok til å bli diagnostisert med høyt blodtrykk, vil du ønsker å finne en måte å redusere den naturlig eller risikere å måtte ta medisiner for resten av livet ditt. Mens det er kosthold og mosjon endringer du kan gjøre, er det også alternative løsninger du kan ta for å bidra til å bringe blodtrykket nede.

Hvitløk

Hvitløk reduserer kramper i blodårene ved å bremse pulsen og redusere trykket der. Som en høyt blodtrykk behandling, ta rå fedd eller 02:58 hvitløk-supplement kapsler daglig. Men hvitløk kan også tynne blodet, så det bør tas under tilsyn av lege, fordi det kan samhandle med andre medisiner, særlig blodfortynnende.

Indisk stikkelsbær

Indisk stikkelsbær kommer fra amla tre i India og inneholder gallisk syre, tanniner, pektin og askorbinsyre. Frukten brukes i forskjellige former (tørket, grønn, frisk) for forskjellige bruksområder. For høyt blodtrykk, blande en spiseskje av fersk indisk stikkelsbær juice med en spiseskje honning og ta det hver morgen.

Sitron

Sitron er populær i drikke og matlaging, og til tross for sin tartness det er en populær smak. Det er en rik kilde til bioflavonoider, som bidrar til å styrke kapillærene. For høyt blodtrykk, blande en spiseskje sitronsaft med honning og ta det hver morgen. En alternativ behandling er å presse en halv frisk sitron i et glass vann og drikke det hele dagen.

Grapefrukt

Grapefrukt er også en rik kilde til bioflavonoider som er bra for kapillærene. Som en høyt blodtrykk behandling, bland en skje med grapefruktjuice med honning og ta det hver morgen. Du kan også presse en halv fersk grapefrukt i et glass vann og drikke det hele dagen.

Vannmelon frø

Glem spytter vannmelon frø. Redde dem, tørk dem og stek dem for en godbit. Frøene inneholder et stoff som vil utvide blodårene og bidra til å senke blodtrykket.