Digidexo.com

Hvordan Kontaktlinser Work

Ved hjelp av kontaktlinser

Kontaktlinser er plassert i øyet, der de ligger på toppen av hornhinnen. Kontaktlinser forbli i øyet fordi de er holdt på plass av rivebelegget som dekker den fremre del av øyet og øyelokkene trykk. Kontaktlinser kan brukes til å korrigere langsynthet, nærsynthet, presbyopi og astigmatisme.

Hvordan Kontaktlinser Riktig Vision

Ifølge eyedocs.com, er uskarpt syn skyldes at lyset ikke er riktig fokusert på netthinnen. Netthinnen er den delen av øyet som er ansvarlig for å skifte lys inn elektrokjemiske impulser som sendes til hjernen. Kontaktlinsen hjelper til med å fokusere lys på riktig måte på netthinnen, noe som resulterer i klarere syn. Hvis den enkelte har presbyopi (tåkete syn når du ser nøye på noe), lesebriller kan fortsatt bli blant nødvendig i tillegg til kontakter.

Kontakt Resepter

Ifølge allaboutvision.com, er kontaktlinser foreskrevet med varierende grad av refraktiv makt eller korreksjon. Den resept styrke er representert av et tall, referert til som strømnummeret. Kraften tallet angir hvor mye lys som må bøyes for å perfekt syn. Oftest, linser er i stand til å gi 20/20 visjon, men ikke alltid. Et plusstegn foran strøm tallet angir korreksjon er for langsynthet (langsynthet) og et minus foran strøm tallet indikerer korreksjon av for nærsynthet (nærsynthet).