Digidexo.com

Hvordan redusere Gray Hair gjennom ernæring

Hvordan redusere Gray Hair gjennom ernæring


Hvis du er fast bestemt på å avverge angrep av grå hår, eller allerede har begynt å grå og ønsker å kutte den av på pass, det finnes måter å redusere forekomsten av graying - selv om tilstanden kan godt være genetisk basert. Hvis foreldrene dine nedtonet for tidlig, har du sannsynligvis vil, også. Men det finnes metoder tilgjengelig for deg at andre folk har hatt suksess med i arbeidet med å redusere eller hindre grå hår.

Hvordan redusere Gray Hair gjennom ernæring

•  Revurdere din diett. Sørg for at du får nok jod og jern. Hvis du er jern-mangel (blodfattig), kan dette forverre hårtap og kan påvirke fargen på håret ditt. Ta jerntilskudd og / eller spise jernrike matvarer. Jod er funnet i sjømat, bananer og gulrøtter - sistnevnte blir spesielt nyttig når det gjelder å opprettholde et sunt hår som fortsatt har pigment (farge) i det, ifølge Womenfitness.net.

Merk at melanin produksjon har alt å gjøre med fargen på håret ditt. Som vi alder, melanin tilførsel avtar, og vår en gang-mørk, rød eller blondt hår blir gjennomsiktig fordi det ikke lenger er noe pigment i den. Det antas at pågående stress kan føre til utbruddet av grått hår, i henhold til Worldofhair.com. Stress kan godt opprørt melanin balanse og produksjon. Spise riktig, takle stress på riktig måte, får tilstrekkelige mengder søvn og ta daglige kosttilskudd kan avverge grått hår.

Ta et vitamin som inneholder B-vitaminer, spesielt Biotin, som regnes som mat for håret. Hvis du er mangelfull i B-vitaminer eller er kort på jern, kobber og / eller jod, kan dette forverre gråning av håret.

Innse at vitamin B-5, som også kalles pantotensyre, kan forhindre for tidlig gråning av håret, i henhold til Vitaminstohealth.com

Unngå å spise mat som inneholder raffinert sukker og mel, fordi det antas at disse elementene fremskynde gråning av håret, i henhold til Hjem-rettsmidler-for-you.com

Innse at visse medisinske tilstander - for eksempel Grave sykdom, hypertyreose, Hashimotos sykdom og hypotyreose - er assosiert med utbruddet av grå hår. Hvis du tror du kan være lider av noen av disse plager, ta kontakt med legen din og få behandling, om nødvendig.

•  Slutte å røyke hvis du er en røyker. Røyking har vært knyttet til tidlig grånende hår.

Vurder å bruke urtemedisiner, men diskutere dette med en herbalist før du fortsetter. Det er en kinesisk urt som heter Fo Ti - også kjent som Han Shou Wu - som angivelig gjenoppretter farge på håret, ifølge Add-Hair.com.

Bruk salvie infusjoner å tone og mørkere grått hår. Add-Hair.com rapporterer at salvie har vært brukt i årevis for å dekke opp grå hår.

Earthnotions.ca rapporterer at å drikke hvete gress juice vil returnere grå håret til sin opprinnelige farge.