Digidexo.com

Hvordan å balansere Energiproduksjon

Forstå hvordan kroppen bruker og produserer energi er viktig uansett om du er ung eller gammel, elektriker, lærer eller profesjonell fotballspiller. Kroppen er en komplisert ting, og forskerne fortsatt ikke forstår alt om det, men å lære følgende grunnleggende kan hjelpe deg å balansere kroppens energiproduksjon.

Hvordan å balansere Energiproduksjon

•  Lær din kroppstype og ta notat av din livsstil. Vet du sitte ved en pult hele dagen? Jobber du konstruksjon? Er du en triatleten? Hvis du ikke trener flere ganger i uken, og er litt overvektig, så du tar i mer mat (energi kilde) enn det som er nødvendig. Hvis du ønsker å holde spise det samme beløpet, deretter trene mer. Generelt, £ 1. av fett tilsvarer 3500 kalorier. Så for å miste £ 1. en uke, forbrenne 500 ekstra kalorier om dagen - eller spiser 500 færre kalorier om dagen. Likevel brenner ikke alle kalorier i samme takt. En BMR, eller Basal Metabolic Rate, er den hastigheten som en person forbrenner kalorier bare sitter der, og dette er forskjellig for alle.

spise de riktige tingene for de aktivitetene du har tenkt å gjøre. Du fyller opp bilen med bensin for en lang kjøretur; kroppen din trenger også drivstoff for en lang sikt, en vanskelig semesteroppgave eller en ekstra lang dag. I motsetning til biler, som tar den samme type brennstoff hele tiden, må mennesker spiser en rekke matvarer for å opprettholde en sunn diett. Så det er ikke bare kaloriene i en matvare, men alle de vitaminer, mineraler, fett, proteiner og sukker i tillegg. Finn et næringspyramiden, og bli kjent med det (se Ressurser nedenfor).

Beregn ditt daglige kaloriinntak og omtrentlig energikostnader for visse aktiviteter. Når du inntaket like mye som du forbrenner, vil du opprettholde en stabil vekt. En stor andel av amerikanere spiser mer enn de trenger for de aktivitetene de driver. Den gjennomsnittlige personen som sitter ved en pult jobb hele dagen bare trenger ca 2000 kalorier om dagen. Hvis du er på en multi-dagers backpacking tur i fjellet, kan det hende du trenger rundt 4500 kalorier per dag (ca 2 kg. Av mat) eller mer, avhengig av hvor tung sekken og hvor kult været er.

møte med en ernæringsfysiolog. Bare å notere hvor mange kalorier er i hvert stykke av mat du spiser, hvor mye du egentlig trenger og trener er en god start. Møte med en profesjonell kan hjelpe deg å finne dine spesifikke behov for å balansere energi og gjør det trygt (se Ressurser nedenfor).