Digidexo.com

Avgiftning med urter

Avgiftning med urter


Urtemedisiner har lenge vært brukt til å hjelpe kroppen med avgiftning og rensing. Faktisk, mange naturopathic leger og naturmedisinere mener urter har makt til å helbrede sykdom og holde kroppen i en tilstand av sunn likevekt. Det er flere urter som tradisjonelt er brukt for avgiftning som hjelper rense kroppen for giftstoffer, bryte ned organisk avfall og rense organene.

Psyllium Seed

En av de mest brukte ingrediensene i rensesett eller detox drinker er psyllium frø. Smøre fiber som utvides utover den opprinnelige størrelsen ved inntak, fungerer psyllium frø som litt av et vakuum på mage-tarmkanalen ved å feie sammen giftstoffer og avfall og bidrar til å eliminere dem fra kroppen. Psyllium frø også fremmer en følelse av fylde, noe som bidrar til å dempe appetitten og fremme effektiv rensing.

Milk Thistle Seed

Melk tistel frø er en viktig urt for å hjelpe leveren bryte ned skadelige stoffer, så som alkohol eller kjemikalier. Melk tistel frø er en naturlig antioksidant og kan stimulere proteinsyntesen. Siden det bidrar til å beskytte og hjelpe de viktigste avgiftning organer i kroppen, er melk tistel frø ansett som en viktig urt for noen intern rens.

Yucca Root

Yucca roten er kjent for å bidra til å bryte ned organisk avfall i kroppen. Det bidrar til å gjenopprette normale kroppsfunksjoner ved å hjelpe stoffskiftet, noe som hjelper kroppen å beholde næringsstoffer og eliminere skadelige stoffer. Som en tarm cleanser, øker yucca root eliminering av gastrointestinal avfall og også renser blodet.

Ginger Root

Ingefær er et kraftig hjelpemiddel for fordøyelsen og lettelser intestinale plager ved å slappe muskler og øker blodtilførselen. Siden avgiftning kan være irriterende for tarmer, er ingefær en god detox urt å bruke for alle rens. Det kan også lette vanlige symptomer assosiert med rensing, slik som magekramper og gass.