Digidexo.com

Måter å øke kalorier i en Toddler Diet

Måter å øke kalorier i en Toddler Diet


Småbarn kan være kresen eaters. Selv om du bestemmer deg for hva din pjokk blir servert under måltider, om han spiser noe av det er opp til ham. Komme ditt pjokk å spise kan noen ganger være en frustrerende kamp. Hvis pjokk er undervektig, er det små kosttilskudd justeringer du kan gjøre så han forbruker flere kalorier.

Full Fat I stedet for Low Fat

Legge fett til barnas kosthold vil resultere i ekstra kalorier. I stedet for å bruke lav-fett eller ikke-fett meieri, tjene full-fett meieriprodukter. Legge til en kopp instant tørrmelkpulver til 1 liter helmelk vil øke kalorier. Andre måter du kan øke kalorier er ved å legge smør og saus til retter du gjør for barnet ditt. Hvis du gjør bakt eller potetmos, sørg for å legge smør og saus til dem. Kjøttretter kan enkelt forsterket med smør eller margarin uten barnet selv merker det.

Frukt og grønnsaker

Frukt kan tilbys som snacks i mellom måltidene eller som dessert. Å øke kalorier av frukt-snacks, kan du legge en porsjon peanøttsmør for dypping eller du kan servere frukt med iskrem eller yoghurt. Sats på de høyere kalori frukter som avokado og bananer. Tørket frukt som rosiner og hakkede aprikoser, er gode valg også. Potetskiver og grønnsaker som squash, aubergine og sopp kan stekes i smør til å legge til kalorier.

Protein

Å øke kalorier i protein, forberede fiskepinner eller kylling fingre for pjokk og legge et ekstra lag med breading til dem. Kylling salat kan gjøres med majones og biter av hard kokte egg. Dyppe fransk toast i egg eller legge egg til pannekake batter vil også øke kalorier. Egg er en god kilde til protein og kan tilberedes på mange måter. Hvis barnet ditt er kresen, kan legge ketchup til egg hjelpe eller lage eggerøre med ost og skinke kan også fungere.

Stivelse

Stivelsesholdige matvarer kommer i et bredt utvalg. Brød, muffins, cookies, bagels, ris, pannekaker og vafler kan alle være tjent med ditt barns favoritt pålegg og sprer slik som smør, lønnesirup, peanøttsmør og kremost. Hvis du har planer om å tjene pasta, forberede den med smør og olivenolje for ekstra kalorier. Knekkebrød med ost eller peanøttsmør gjøre en god matbit.