Digidexo.com

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å behandle kroppslukt

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å behandle kroppslukt


Kroppslukt er ofte forårsaket av bakterier som lever i alkalisk (salt) matrise som svette gir. Hvis du ønsker å nøytralisere en alkalisk løsning, trenger du syre. Dette enkle faktum fører til en like enkel måte å behandle kroppslukt. I stedet for sprøyting på aluminium forbindelser som finnes i kommersielle deodoranter, kan du bruke et surt eple cider eddik blandingen.

Bruksanvisning

Test din diett for matvarer som kan forårsake kroppslukt. Gå uten krydret mat (store mengder løk, hvitløk eller karri). Deretter eliminere alkohol, tobakk, kaffe, sjokolade og andre produkter. Se om kroppslukt blir bedre. Apple cider eddik kan ikke behandle utenfor årsaker til kroppslukt.

Se på fakta om eple cider eddik (ACV). Helse guruer gjøre mange krav for sine fordeler, noen mer beviselig enn andre. Bruken å behandle kroppslukt har vitenskapen om pH-balanse bak det, noe som er en ganske solid fundament.

Tenk hvilke typer av eple cider eddik. Noen eksperter sier at vanlige kommersielle produkter fra supermarkedet sokkel arbeid i tillegg til eventuelle andre. Noen insisterer på at vanlig eddik er også filtrert og destillert å være til nytte, og at bare ufiltrert ACV bringer maksimal effekt.

Kjøp en flaske av den type eddik du ønsker å bruke og holde den på badet. Hvis flasken er glass, helle noe av væsken inn i en plastbeholder, slik at flasken ikke vil bryte på flislagt gulv.

Bade eller dusj grundig med anti-bakteriell såpe.

Hell litt eddik på en myk klut. En vaskeklut vil gjøre, men ikke bruk klut til andre formål.

Vask kluten forsiktig over armhulene.

Tips og advarsler

  • Grunnen til at noen talsmenn for naturlig helse rettsmidler si at ufiltrert eller "rå" eple cider eddik er best å behandle kroppslukt og andre problemer er at ufiltrert ACV inneholder et stoff som heter "mor". Dette er et lag av cellulose som dannes på overflaten av væsken for å ta opp oksygen og bistå i gjæringsprosessen. Noen sier den inneholder de fleste av de kjemikaliene som gir pansrede kampvogner helsemessige fordeler.
  • En plutselig, varig økning i svette eller kroppslukt kan indikere et medisinsk problem. Se legen din dersom du opplever en slik endring.