Digidexo.com

Teknikker for å forbedre selvtillit tillit

Teknikker for å forbedre selvtillit tillit


Til tider kan folk være sin egen verste fiende. Lav energi, negative tanker og nøling der besluttsomhet kalles for alle kan være tegn på at du har falt ut av takt med ditt fulle potensial. NLP, eller Nevro-lingvistisk programmering, bruker enkle tanke og fantasi øvelser for å endre seg selvbilde og selvtillit, med resultater like kraftig til den innsats som du putter inn i dem.

Drep de griner Voices

NLP trener Chris Harrison antyder denne teknikken for alle som sliter med negative tanker som kommer i veien for å gjøre det du må. Hver gang du finner deg selv underlagt en oversikt over disse stemmene, eller når du bare husker dem, prøver å omforme lyd. Hva ville disse stemmene høres ut som om de var på helium, eller om de kom fra veldig langt borte, eller om de var faktisk stemmen til Donald Duck eller Mikke Mus? Spille med lyden inntil strømmen tappes fra den.

Den Swish Technique

Tenk deg hvilket som helst scenario hvor du har følelser av utilstrekkelighet eller frykt, for eksempel en kommende jobbintervju. Neste, tenk det samme scenario som du vil at det skal være: Du kan se deg selv som mer trygg, i stand til eller karismatisk, for eksempel. Retur til det første bildet, plassere en prikk i midten av det og utvide den raskt før det omslutter den første. Denne prikken er din andre, bedre bilde. Praktisere dette "swishing" teknikk før du er komfortabel med det, og du vil finne at dine følelser av utilstrekkelighet er swished bort i slag.

Self-Visualisering

Forestill deg selv stående foran deg, og deretter begynne å transformere det bildet til den personen du ønsker å være. Du kan låne misunnelsesverdige attributter fra kjendiser og folk du beundrer. Setter pris på den fysiske kvaliteten på tillit de har og prøve å føle det selv. Til slutt, i tankene dine, gå rundt bak denne andre deg og gå inn den personen. På dette punktet kan du visualisere deg selv på en scene med høy applaus rundt deg, og nyt den offentlige tilbedelse for den nye selv.

Magic Mirror Technique

Hypnotisør Pradeep Gupta tilbyr en annen teknikk for selv visualisering, med en vri. Tenk deg et speil foran deg selv, og bildet en forbedret, mer trygg du i det speilet. Med dette bildet i tankene, begynner å oppleve dine oppfatninger som dette mer trygg du ville; du kanskje legge merke til endringer i holdning, for eksempel. Øk livligheten i bildet og oppleve så mye som mulig, så bli med tommelen og pekefingeren sammen og tror ordene "øverste tillit." Etter å ha praktisert denne øvelsen flere ganger, kan du prøve å bli med tommelen og pekefingeren sammen helst du trenger en umiddelbar økning av tillit.