Digidexo.com

Dietter som hopper start Metabolism

Faktum er svak metabolisms kan ødelegge selv den beste planlagt kosthold. Hvis stoffskiftet er i gang under det optimale nivået, uansett hvor hardt du jobber i treningsstudioet eller på kjøkkenet, det vil aldri bli nok. Dermed er første skritt for å lykkes på en diett for å regulere stoffskiftet, snu kroppen din til en full-time fettforbrenningen maskin. Hvis du har vært på jakt etter en diett for å positivt påvirke stoffskiftet, du kom til rett sted.

Om Metabolism

Den første regelen å forstå om stoffskiftet er at det ikke er en statisk prosess. Metabolisme jager matinntak --- dermed den oftere du spiser, jo raskere stoffskiftet må løpe for å fange opp. Gode ​​dietter dra nytte av dette med mindre, mer hyppige feedings.

Den andre regelen å forstå om stoffskiftet er at stoffskiftet kan økes ved å utnytte den termiske effekten av mat. Dette sier at det tar kalorier å fordøye kalorier, med protein har den høyeste "pris" for fordøyelsen. Derfor upping din protein inntak tvinger kroppen til å forbrenne flere kalorier i løpet av dagen til å fordøye måltider, økende metabolsk funksjon.

Den siste tingen å vite om stoffskiftet er at langvarig low-carb dietter kan resultere i en langsommere metabolisme hvis de følges for lenge. Dermed vil en diett som øker metabolismen ikke holde deg i en low-carb staten for en overdreven periode.

Carb Cycling Diet

The Carb Cycling diett øker forbrenningen ved stadig å bytte mellom low-carb og høy-carb stater, bare fôre kroppen karbohydrater når det er absolutt nødvendig. Dermed er stoffskiftet økt både ved å øke inntaket av mat og ved å unngå fallgrubene en statisk low-carb diett. En Carb-Cycling tilnærmingen fungerer best sammen med regelmessig trening, så hvis du er gym-negativ, dette er trolig ikke den beste planen for deg.

Etter en Carb Cycling Approach

Å følge en Carb Cycling tilnærming, først tilordne hver dag i uken som enten en høy, moderat eller lav carb dag. Du har to high-carb dager, to moderate-carb dager, og tre lav-karbo dager å fordele. Begynn med å plassere de high-carb dager på dager du skal utføre dine tøffeste treningsøktene (vanligvis styrketrening). Plasser moderat carb dager på dager du utfører mindre vanskelige treningsøkter (vanligvis cardio eller supplerende trening som pilates eller yoga). Til slutt plasserer lav-karbo dager på en dag som du ikke trene eller bare utføre lett trening (som å gå). Når dine dager er tildelt, må du bare holde på dine utpekte carb grenser. For høye dager, bruker ikke mer enn 1,5 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. For moderate dager, bruker ikke mer enn 0,75 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. Og for lave dager, spiser ikke mer enn 0,3 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt.

Caveman Diet

The Caveman Diet kan også øke metabolismen i to separate måter. Først, det øker proteininntaket kraftig, utnytte den termiske effekten av mat. For det andre, det holder karbohydrater rimelig høye, unngå metabolske frafalt sett i løpet av en lengre low-carb bout. The Caveman Diet er effektiv om du er regelmessig arbeider ut, noe som gjør det til en mer balansert utvalg for metabolsk ernæring.

Etter Caveman Diet

Å følge Caveman Diet, rett og slett avstå fra forbruk av korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. I stedet fokusere din diett rundt kjøtt, kylling, egg, fisk, frukt, grønnsaker, bær og nøtter. Denne dietten er modellert etter jordas gjenværende jeger / sanker stammene. Som disse populasjonene har noen av de laveste hendelses priser for kronisk sykdom, sykdom og fedme, ville du gjøre det bra å kopiere sine matvaner for å oppnå de samme fordelene.