Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å miste Belly Fat på Pilates Ball?

Hvor lang tid tar det å miste Belly Fat på Pilates Ball?


En Pilates ball, også kalt en stabilitet ball eller Swiss ball, bidrar til en rekke calisthenic treningsøkter ved at du kan sette kroppen i stillinger som isolerer visse muskelgrupper. For mange mennesker, kan legge ballen gjøre treningen mer stimulerende eller utfordrende og enklere å ønske å gjøre. Hvor lang tid vil det ta å kaste magen fett med en pilates ball trening avhenger av en rekke faktorer.

Å miste vekt med en Pilates Ball

Å miste vekt med en pilates ball fungerer på samme måte som å miste vekt med en hvilken som helst annen form for trening. Pilates ball trening forbrenner ekstra kalorier, øke hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av dagen. Hvis dette tallet øker til det punktet at det overstiger antall kalorier du tar inn gjennom å spise, vil du kaste fett og gå ned i vekt. Dessverre, vil ingen form for trening gjør at du spesifikt mot magen som stedet der du kaste fett. Du vil gå ned i vekt fra kroppen som en helhet, som vil inkludere noen fett tap fra magen din.

Ulike Økter, Forskjellige Kalorier

Pilates baller kan bistå i et bredt spekter av oppgaver, alt fra å sitte på ballen i stedet for en stol til intense aerobic som inkluderer ballen. For eksempel sitte på ballen mens du gjør skrivebordsarbeid vil forbrenne rundt 112 kalorier fra en 135-kilos person, ifølge National Institutes of Health. Den samme personen gjør energisk calisthenics bruker Pilates ball vil forbrenne rundt 470 kalorier per time eller ca 420 gjør high-impact aerobic.

Belly Fat Tidslinje

En kilo fett tilsvarer ca 3500 kalorier. En 135-kilos person kan miste 1 kilo fett ved å gjøre 31.25 timer med skrivebordsarbeid sitter på en Pilates ball, 7,5 timer med kraftige calisthenics bruker ball eller 8,3 timer med high-impact aerobic. Selve fettforbrenning er best sett på som et anslag i stedet for et eksakt tall, fordi det er ingen måte å forutsi hvilken del av kroppen din fettet vil komme ut av. Hvor mye du spiser vil også påvirke din tidslinje, siden endringer i kostholdet ditt alter hvor mange kalorier du tar inn. Belønne deg selv for å brenne 200 ekstra kalorier ved å spise en 300-kalori godbit vil føre til vektøkning.

Ab øvelser

Innlemme mageøvelser i din Pilates ball rutine ved å utføre crunches med korsryggen på kurven på ballen i stedet for på gulvet eller pushups med føttene på ballen og hendene på bakken. Begge disse øvelsene engasjere kjernemuskulaturen for å holde ballen jevn og opprettholde balansen, noe som gir magemusklene en trening som du ikke ville få ved å utføre den samme rutinen på flat mark. Disse øvelsene vil ikke akselerere fett tap fra magen, men de vil stramme musklene i magen skaper inntrykk av en tonet mage. De vil også gi deg en strammere sett med abs for magen fett tap til slutt avsløre.

Expert Insight

Fitness forfatter og personlig trener Bill Phillips sier at å spørre hvor lang tid det vil ta å miste fett fra en bestemt kroppsdel ​​er feil måte å se på vekttap, fordi det setter urealistiske forventninger. I stedet anbefaler han å binde seg til et kurs for trening - noe som kan være et sett av Pilates ball rutiner - kombinert med diett. Hvis du fokuserer på å binde seg til treningsøktene og kosthold i stedet for uke-for-uke resultater, så fettet vil gå av. Hvis du fokuserer på kortsiktige resultater, er du sannsynligvis til å bli frustrert og gi opp før du ser fordelene.