Digidexo.com

Easy Kegel øvelser

Kegel øvelser kan styrke musklene i en kvinnes bekkenbunnen, som ofte er svekket av graviditet, aldring og overvekt. Utføre Kegel øvelser kan bidra til å forhindre et bekken orgel prolaps, hvor organene i bekkenet slippe inn i vaginal området. Bekken organ prolaps forårsaker en bule i vagina, samt trykk bekken. Kegel øvelser kan også bidra til å eliminere urininkontinens. Kegel øvelser er en enkel øvelse å utføre og ta litt tid å fullføre.

Urin Stream Exercise

Utøvende Kegel øvelser kan gjøres ved å stoppe urins mid-stream. Mens urinering, holde fokus på å stoppe urinen ved å stramme bekkenmusklene. Hold mens du teller til fem og gjenoppta urinering. Utfør denne øvelsen flere ganger om dagen og øke hold tid som tolereres. Vær sikker på å tømme blæren helt når du utfører denne øvelsen, for å unngå urinveisinfeksjoner eller komplikasjoner. Kegel øvelser er mest effektive når utført tre til fire ganger hver dag.

Bekkenbunnstrening

Tømme blæren helt før du begynner bekkenbunnstrening. Ligge eller sitte i en stol er den beste posisjonen for dette trekket. Stram bekkenbunnsmuskulaturen og hold mens du teller til 10. Slipp og slappe bekkenbunnsmuskulaturen mens du teller til 10. Utfør 10 repetisjoner av denne øvelsen, tre ganger hver dag. Spre ut dine treningstider, slik at du fullføre 10 repetisjoner i morgen, 10 om ettermiddagen og 10 på kvelden. De fleste merker en bedring i symptomer innen 4 til 6 uker, selv om det kan ta så lenge som tre måneder for å se endring til det bedre, sier Medline Plus.com.

Vaginal Cone Øvelser

Vaginal membranene er en effektiv måte å øke bekkenbunnen styrke. Disse kjegler vanligvis kommer i et sett, i varierende tykkelser og størrelser. Bruk lettere vekt kjegler når den først starter ut og øke vekten som du blir sterkere. Velg riktig membran og sett den inn i skjeden. Klem bekkenbunnsmuskulaturen for å holde membranen på plass og hold mens du teller til 10. Frigjøring og slappe av mens du teller til 10. Fortsett å trene før du har fullført 10 repetisjoner. Utfør 10 repetisjoner i morgen, ettermiddag og kveld i 30 repetisjoner hver dag.