Digidexo.com

Øvelser for en pasient med Flail Chest

En slag brystet er en tilstand som oppstår der en del av brystet løsner fra resten av strukturen og blir fri til å bevege seg uavhengig av hverandre. Dette kan føre til symptomer på åndedrettsfunksjon, noe som kan føre til utvikling av sykdommer som lungebetennelse. En flail brystet krever en lang periode med rehab, samtidig som en sykepleier eller fysioterapeut vil ofte utføre passiv omfanget av bevegelse øvelser for å holde de andre musklene i kroppen i stand.

Spekter av bevegelsesøvelser

Forstå at passivt bevegelsesutslag øvelser er bare et midlertidig tiltak brukes mens pasienten er frisk fra sin skade. Under passiv spekter av bevegelsesøvelser, vil pasientens lemmer bli manipulert av en tredjepart for å sikre at musklene ikke bli svekket i urimelig grad. Passivt bevegelsesutslag opplæring vil vanligvis utføres på ekstremitetene (armer og bein) eller to ganger daglig for varigheten av rehabilitering, ifølge informasjon fra Medisinsk-Dictionary.com.

Albue Bends

Utfør albue bend å la pasientens armer å forbli mobil gjennom utvinning perioden fra en flail brystet. For å utføre albue bend, grep pasientens arm (holde det ved hans side) og vri den slik at håndflaten er vendt mot taket. Initiere bevegelsen ved å bøye armen forsiktig ved albuen til fingertuppene så vidt berører skulderen. Gjenta øvelsen 10 til 20 ganger per sesjon på begge sider av kroppen. Etter å ha utført at variasjon, strekker armen ut lateralt til siden, holde den i en 90-graders vinkel til kroppen og gjenta øvelsen igjen for å jobbe albuen gjennom et annet område.

Kne rotasjoner

Utfør kne rotasjoner å holde underkroppen limber under immobile del av restitusjonsperioden. Manuelt grep leggen, bøye den på kneet til foten er helt uthvilt på senga med beinet i en 45-graders vinkel. Initiere bevegelsen ved å skyve innover ved kneet, og skaper rotasjon i hofte og bringe kneet på tvers av kroppen til børsten mot det andre benet eller sengen. Snu bevegelsen, presser kneet på utsiden for å jobbe hofteleddet i begge retninger. Bevege seg sakte for å unngå uhell skadet pasienten, gjenta øvelsen 10 til 20 ganger i begge retninger før du slår og gjenta øvelsen med det andre benet.