Digidexo.com

Hvordan stoppe og hindre at vann vekt naturlig

Hvordan stoppe og hindre at vann vekt naturlig


Den manglende evne til å passe inn i dine jeans og å legge til 5 kg. eller mer til din vekt signaliserer natten vann vektøkning. Selv om det skjer med begge kjønn, er vann oppbevaring eller vann vekt vanlig hos kvinner, og mange kvinner opplever en økning i vekt i løpet av menstruasjonene. Men andre faktorer bortsett fra hormoner også bidra til ekstra væske i kroppen. Heldigvis finnes det raske og effektive løsninger.

Hvordan stoppe og hindre at vann vekt naturlig

•  Kontroller natrium innhold av maten du spiser. Sjekk din natrium og beholde dagpenger i 1500-til-2300-mg range for å bekjempe ekstra vann i ekstremiteter, sier Mayo Clinic.

Konsumere grønnsaker og frukt. Matvarer med høyt vanninnhold - for eksempel vannmeloner, meloner, salat og andre bladgrønnsaker - hjelpe skylle overflødig vann fra kroppen din. Legg disse matvarene til ditt daglige kosthold for å stoppe vann oppbevaring.

Drikk rikelig med vann. De mer væske du drikker, jo mer vann du vil skylle fra kroppen din. Vann er best på grunn av det er null natrium innhold. Drikk minst åtte glass vann om dagen. Du kan også legge inn andre med lav eller null-natrium drikker som fersk juice og koffeinfri te.

Tren regelmessig. Bli kvitt ekstra væske gjennom svette med daglige treningsøkter og andre former for fysisk aktivitet.

Spis færre karbohydrater. Karbohydrater - som ris, poteter og pasta - føre til at kroppen til å holde på vann og utløser vann vekt. Redusere inntaket for å bekjempe væskeretensjon.