Digidexo.com

Hjemmelaget rettsmidler for bunions

Bunions, eller misdannelser av stortåen, er forårsaket av en genetisk lidelse eller hard hud dannet ved iført trange sko. Dette er en tilstand i hvilken de tå basis prosjekter utover og resten av tåen tvinges til å rage innover, noen ganger over andre tær. Smertefullt og irriterende, kan denne tilstanden behandles med ulike over-the-counter og reseptbelagte legemidler. Imidlertid kan du prøve noen hjemme rettsmidler for bunions som er like effektive.

Gurkemeie

Gurkemeie er et krydder med ingredienser som blokkerer produksjonen av smertebringende stoffer. Ta en tomme av gurkemeie rot og male den. Plasser en teskje av denne lim direkte på Hallux valgus regionen to ganger om dagen. Du kan også bruke gurkemeie i matlaging for å få den ideelle forbruk på om lag seks teskjeer daglig. Den anti-inflammatoriske komponenter av denne urten bidra til å lindre smerte.

Ingefær

Ingefær har anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å redusere Hallux valgus relaterte smerter. Forbruker ca fire teskjeer med ingefær pulver i dine måltider som et krydder eller drikke som brygget te med honning og teblader. Direkte lokal applikasjon av denne urten har liknende effekter som at gurkemeie.

Red Pepper

En av de mest vitale hjem botemidler for bunions er rød pepper, gunstig for sin Capsicum komponent, som har inflammatoriske smertereduserende funksjoner. Du kan spise rød pepper og bruke den til lokal applikasjon i tillegg. Ha en halv rød pepper som en del av måltidene dine og gni resten på Hallux valgus-berørte tå. Den Capsicum komponent av pepper gir lindring ved å hindre smerte nerver fra utskiller stoffer som øker smerte.

Pineapple

Ananas danner en potent naturlig behandling for bunions på grunn av sin protein-oppløsning enzymet bromelain, som tilbyr lindring fra betennelse og leddproblemer. Du kan ha ca 200 gram rå ananas hver dag. Du kan også erstatte ananas med noe frukt som inneholder proteolytiske enzymer som papaya eller har en kombinasjon av begge deler med sjenerøse doser av ingefær.

Willow

Den salicin komponent av selje gjør det til en effektiv smerter og betennelser lindrende naturlig middel for Hallux valgus behandling. Salicylater er lett absorberes av huden, slik at du kan forvente positive resultater når du vikler den mørke indre willow bark rundt Hallux valgus området. Du kan også legge til noen av den til te for ekstra fordeler.

Clove

På grunn av sin uforfalsket bedøvelse sammensatte eugenol, fedd olje, som vanligvis foreskrevet for tannpine, kan også brukes effektivt på en Hallux valgus. Tilsett noen dråper av dette til en viss vatt og henvende seg direkte til de berørte tå to ganger om dagen.

Generelle tiltak

Mens lokal applikasjon av noen dråper kamille olje kan bidra til å redusere betennelse, et par teskjeer tørket arnica, eller terreng tusenfryd blomster, kan brukes i en te for å redusere smerte. Du kan også drikke persille juice og bruke gel av aloe vera plante to ganger om dagen for å redusere rødhet og smerter. Viktigst, slites løs sko som ikke begrenser tærne.