Digidexo.com

Homeopatiske måter å senke blodtrykket

Homeopatisk medisin er basert på premisset om at stoffer som fremkaller symptomer på sykdom hos friske mennesker vil ha en helbredende effekt når gitt i reduserte mengder til syke mennesker som utviser de samme symptomene. Disse midler antas å stimulere kroppens egne helbredende prosesser. Foruten å gjøre endringer i livsstil for å senke oneâ € ™ s blodtrykk, slik som å slutte å røyke, overdreven drikking og ta narkotika, er det mange homeopatiske midler som er effektive i behandling av denne lidelsen.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM (sølvnitrat) har vist seg å være effektivt med høyt blodtrykk forårsaket av angst og nervøsitet. Personer som er veldig impulsiv, alltid travelt, men oppnå noe, bekymret for å bli sent når det er rikelig med tid, eller lett sint eller opphisset kan ha nytte av å bruke dette produktet.

Aurum Metallicum

Aurum METALLICUM (gull) kan anbefales for personer som viser symptomer på selvmord, håpløshet og selvødeleggelse. Alvorlige personer som er sterkt fokusert på karrieren og gjennomføring kan utvikle høyt blodtrykk gjennom stress og angst. Aurum hjelper roe bekymring, depresjon eller sinne enkeltpersoner kan føle når de tror de har gjort en feil eller ikke.

Natrum Muriaticum

Natrum muriaticum (natriumklorid) kan hjelpe enkeltpersoner som arbeider med følelsesmessig spenning, traumer, dårlige nyheter, sorg, skuffelse, undertrykte følelser, frykt for ulykke, hodepine, hjertebank eller depresjon, alle forløpere til høyt blodtrykk. Dette kan være en effektiv behandling for de som har en tendens til å være stille, innesluttet og altfor ansvarlig.

Nux Vomica

Nux vomica kan være foreskrevet for noen som kan defineres som en utålmodig, drevet, on-the-go typen individ. Noen som kan være å leve livet i fast lane som har en sterk tilbøyelighet for overspising, overdreven drikking og ikke leve en sunn livsstil kan ha nytte av dette legemidlet middel, som brukes til å kvele hypertensjon og angst.

Spartium Sulfat

Spartium sulfat kan øke styrken av hjertet og reduserer blodtrykket. Dette homøopatisk middel har vært kjent for å redusere hjerte arytmi og puls, og få til en senking av systolisk og diastolisk blodtrykk.

Hjem Rettsmidler

Dessuten bruker homøopatiske midler til lavere blodtrykk, og legger fiber, grønnsaker, frukt og fysisk aktivitet til din livsstil kan være svært nyttig i å kontrollere denne lidelsen. Også spise mat med høyt kalium og magnesium, som for eksempel bananer, melasse, vannmelon og druer, er gode valg for å senke blodtrykket og forbedre din generelle helse.