Digidexo.com

Kiropraktikk teknikker som hjelper ALS

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er en motor neuron sykdommer som ofte blir referert til som "Lou Gerhig sykdom." Det oppstår vanligvis i mennesker mellom 30 og 60 år, og det påvirker bruken av muskler til poenget med lammelser. Nervecellene som styrer musklene begynner å utarte, forårsaker muskler til å svekke og til slutt slutter å fungere. Det påvirker også lungene og evnen til å skrive og snakke. Det finnes ingen kur for denne ALS, men det finnes metoder for å hjelpe med smerte og mobilitet.

Spinal Cord Therapy

Det tar vanligvis mange tester og masse tid til å diagnostisere ALS. En studie gjort av James Connor, professor og nestleder av nevrokirurgi ved Pennsylvania State University, sammen med kolleger fra Hershey Medical Center, viste at pasienter som klaget på muskelproblemer, som svakhet og kramper, kunne bli diagnostisert med ALS ved å tegne og teste sine spinalvæske. I studien fant forskerne 11 proteiner som var signifikant høyere hos pasientene som endte opp med ALS, og disse proteinene bevise at ALS kan anses som en betennelsessykdom i ryggmargen. I dette tilfellet disse legene føler at behandlingen skal være rettet mot ryggmargen direkte i stedet for hele kroppen. Dette kan gjøres gjennom kiropraktisk spinal teknikker.

Spinal Justeringer

En annen studie, utført ved livet Chiropractic College West Health Center i juni 2002, og forklares med kiropraktisk lærling Jennifer James Padrta, viste at spinal manipulasjon kunne hjelpe ALS. Konservative justeringer av ryggraden ble utført på en ALS pasient i rullestol. Justeringene ble gjort manuelt av en kiropraktor en gang i uken, og da bare to ganger i uken på grunn av avstanden pasienten måtte reise. Likevel, resulterte denne behandlingen i ham klag mindre smerte og demonstrere et større utvalg av bevegelse i alle retninger. Ifølge ALS Association, ikke to pasienter har samme erfaring, slik at hver pasient må eksperimentere med behandlingsalternativer for å finne hva som fungerer best.

Emosjonell helse

Bortsett fra ryggraden justeringer og fysiske teknikker, kan andre kiropraktor teknikker hjelpe med emosjonelle helse, rolige nerver, øke komforten og redusere depresjon. Massasje kan gjøres manuelt ved kiropraktor eller med en elektronisk stimulator som legger mindre vibrasjoner på personens rygg eller vonde ledd. Dette kan øke blodstrømmen til disse områdene, som i sin tur vil bidra til personens mobilitet. Men for det meste, vil det tillate personen til å slappe av og glemme hennes smerte for en tid.