Digidexo.com

Kosttilskudd for en kneskade

Kosttilskudd for en kneskade


En kneskade kan være smertefullt og frustrerende for dem som lider av en. Det er lett å skade kneet i hverdagen. Kneskader er også vanlig blant løpere og profesjonelle idrettsutøvere, for eksempel fotballspillere. Kosttilskudd er ofte anbefalt for å hjelpe kroppen med healing fra en kneskade. De bør tas i tillegg til standard behandling. Det er viktig å ikke presse kroppen for hardt, selv når du tar kosttilskudd for å behandle en kneskade. Dessuten er kosttilskudd ikke overvåket av US Food and Drug Administration, så fortsette med forsiktighet.

Glucosamine

Glukosamin er en av de beste kosttilskudd for å ta for å opprettholde felles og kne helse, og det er mer effektivt enn noen annen supplement, i henhold til ortopedisk kirurg Robert Erickson. Glukosamin brukes til kamp knesmerter og kan kjøpes uten resept. Det er en av byggesteinene i brusk. Glukosamin er spioneringen som effektive for å smøre leddene og bistå i bygging og reparasjon av brusk.

MSM

MSM, også kjent som Sulfonyl svovel, er funnet i vev i levende organismer. Det har flere fordeler, blant annet at det hjelper kroppen i å bygge brusk. Dette er svært gunstig når du gjenoppretter fra en kneskade. Det styrker også bindevev, og kan bidra til å bygge det opp også.

Chrondroitin

Chrondroitin er en viktig komponent av brusk. Det er et utmerket supplement til å ta for en kneskade. Det gir struktur til brusk og også tillater molekyler til å bevege seg gjennom brusk. Dette er viktig for reparasjon av brusk og bidrar til et kne skade fordi det ikke er noen blodstrømmen til brusk. Det resulterer i felles healing og reparasjon.