Digidexo.com

Hvordan avlaste gjær infeksjon Kløe

Hvordan avlaste gjær infeksjon Kløe


På et eller annet tidspunkt i livet, har hver kvinne opplevd smerte og kløe og ubehagelige bivirkninger av en gjær infeksjon. Enten du har hatt erfaring eller ikke, er det godt å vite hvordan man skal behandle en gjær infeksjon. Noen ganger, reseptbelagte og over-the-counter medisiner fungerer bare midlertidig og ta lang tid å lindre symptomer. De kan også være svært kostbart. Les denne artikkelen for å finne ut hvordan å gjøre det beste ut av et kløende situasjon.

Bruksanvisning

Mange kvinner sverger ved yoghurt behandling. Douche med en halv eddik, halv yoghurt blandingen og ha en pute. Pæren sug kan hjelpe deg til å douche fordi du kan suge opp blandingen og deretter sette pære og klem det å sprøyte blandingen opp innvendig.

En spiseskje av eddik og én liter vann er en annen skylling løsning som har en tendens til å gi den raskeste resultater når det gjelder lindring kløe. Noen kvinner setter yoghurt over natten (iført en pad for lekkasje), og deretter bruke en eddik douche i morgen.

Pakk en skrellet hvitløksfedd i gasbind og sette det inn. La det sitte over natten, fjerne og deretter douche med eddik vann løsning. Dette vil gi raske resultater, men du kan lukte som hvitløk i noen dager etterpå.

Tips og advarsler

  • Drikking rett acidopholus (tilgjengelig på helse butikker) eller usøtet tranebærjuice kan bidra til å kurere en gjær overvekst.
  • Ikke klø hvis du kan hjelpe den som skrape bare forsterker kløe.