Digidexo.com

Hvordan tømme kroppen for giftstoffer

I det siste har avgiftning blitt en mainstream praksis brukes til å forbedre helse og vitalitet. Dette er på grunn av folk blir mer klar over skaden som akkumulerte giftstoffer kan gjøre for menneskekroppen. Toksiner kan gjøre stoffskiftet svak og sette kroppen din i fare for en rekke alvorlige sykdommer som kreft. For å bidra til å tømme kroppen for giftstoffer, må visse organer i kroppen din opptre på optimale nivåer. Du bør også bli bevisst og forsiktig med hva du spiser, drikker og utsette kroppen for.

Bruksanvisning

•  Start dagen med en lever og nyre tonic. Kroppens viktigste avgiftningsmekanismer er lever og nyrer. I dagens moderne verden, er vi utsatt for så mange giftstoffer som disse organene lider og ikke fungerer på optimalt nivå. Enkle, hjemmelagde tonics som lunkent vann blandet med sitronsaft eller eple cider eddik tatt først i morgen vil gjenopprette optimal funksjon. Vann og sitron først i morgen vil også fremme regelmessig avføring som er nøkkelen til toxin eliminering.

Unngå bearbeidet mat og drikke. Ikke konsumere mat og drikke med tilsetningsstoffer og konserveringsmidler er viktig for at kroppen din til å opprettholde sine avrusning innsats. Les mat etiketter nøye og når innkjøp av mat. Et balansert kosthold som inneholder frisk frukt, grønnsaker og hele korn vil hjelpe deg klare giftstoffer mens gjenopprette kroppens medfødte naturlige balansen. Mat høyt på vitamin E som solsikkefrø og mandler er gode å fremskynde renselsesprosess. Den omega fatty acid komponent, spiller DHA også en viktig rolle i membranen reparasjon og reparasjon av synapser. Ta 200 mg om dagen for å støtte din detox innsats.

Få en intestinal rens. En intestinal rens, også kjent som colonic rens, kan brukes til å skylle ut bebygde giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Du kan ha samlet en rekke giftstoffer i tarmen og tykktarmen gjennom årene, spesielt hvis du har en historie med forstoppelse. I løpet av prosessen, vil en sertifisert colonic terapeut sette inn et engangs spekulum og slange koblet til en colon hydroterapi enhet for å pumpe vann gjennom endetarmen og inn i tykktarmen. Spør din lege om en intestinal rens er riktig for deg.

Bruk kjemikaliefrie rengjøringsprodukter. Kommersielle rengjøring produkter er ekstremt giftig. Disse giftstoffene somle i luften og er fortsatt å bli absorbert av kroppen din lenge etter at du er ferdig med rengjøringen. Sats på rengjøring produkter som bruker ikke-giftige ingredienser som sitron eterisk olje, eddik og natron. En annen løsning er å lage din egen naturlige rensesett med disse elementene. Eddik er en naturlig desinfeksjonsmiddel og kan også brukes til å rense glasset. Natron vil forlate badekar squeaky ren og sitron essensielle oljen kan brukes som en mild multi-purpose renere som kan til og med brukes på tre flater.

Tøm lungene av giftstoffer daglig. Dype pusteøvelser hjelpe lungene utvise avleiret giftstoffer fra kroppen. Breathing transporterer også oksygen til alle cellene i kroppen din som fremmer celle avrusning. Dype pusteøvelser kan utføres når som helst, selv når du kjører til jobb. Først, sørg for at du sitter komfortabelt og rett. Puster helt gjennom munnen. Deretter, med hendene på magen puste i veldig sakte gjennom nesen. Dine hender vil bli skjøvet ut på hver inhalerer og presset innover med hver puster hvis du gjør det riktig. Gjenta disse trinnene 10 ganger, fortrinnsvis om morgenen eller rett før du går til sengs.