Digidexo.com

Ginger Behandling for Oppkast

Ginger Behandling for Oppkast


Hvis du føler deg kvalm og oppkast på grunn av influensa, morgenkvalme eller reisesyke, så har en rask rette på hånden er viktig. Hvis du ikke ønsker å ta over-the-counter medisiner for oppkast og symptomer, kan du bruke en naturlig mat som ingefær for å hjelpe. Ingefær har vært brukt i århundrer i Øst-medisin, og kan være nyttig i beroligende en urolig mage. Den kommer i flere ulike former, men hver enkelt er en god oppkast behandlingsalternativ.

Fresh Ginger

Du kan enkelt legge fersk ingefær til retter du kan spise for anti-brekninger egenskaper. Prøv grating en unse av ingefær på en salat eller i supper eller stuinger, eller tygge et stykke etter måltider. Ingefær kan være krydret til tungen for noen mennesker og vanskelig å spise fersk. Du kan også male den og legge den til te eller til smoothies for en enklere måte å dra nytte av fersk ingefær.

Se etter krystallisert ingefær på hele matvarer butikken eller i en butikk som spesialiserer seg på karibiske matvarer. Ingefær er dekket med sukker og dehydrert, noe som gjør det lettere å spise, men med de samme egenskapene som fersk ingefær.

Ginger Caplets

Ginger caplets kan svelges med vann og tilby de samme fordelene som fersk ingefær. En fersk studie av American Society of Clinical Oncology fant at kjemoterapi pasienter, som ofte lider av alvorlig kvalme og oppkast under behandling, hadde signifikant mindre oppkast da de tok en 1 1/2-gram kapsel av ingefær før behandling.

Ginger Ale

Ginger ale som inneholder ekte ingefær ekstrakt er en behandling for oppkast, som ingefær fungerer på samme måte for å stimulere spyttproduksjon og fremme bedre fordøyelse som fersk ingefær og ingefær kapsler gjør. Sørg for at du leser ingredienslisten nøye. Noen ingefærøl bruker kunstig smakstilsetning å smake som ingefær, men ikke inneholder ekte ingefær ekstrakt. Noen opplever at å la ingefærøl å sitte og bli flat er lettere på en urolig mage.