Digidexo.com

Hva ville føre til en brennende følelse i ansiktet?

Når ansiktshuden brenner, kan det være smertefullt og kan påvirke hvor godt du kan fungere i løpet av dagen. For å lindre svie i ansiktet, er det viktig å først vite hva som kan være årsaken til brennende hud.

Kjemisk Burn

Etseskader kan skje i ansiktet når du overforbruk sterke hudpleieprodukter, som for eksempel kremer for å bekjempe rynker eller kviser-behandling produkter. Dette kan føre til at huden til å brenne og å føle stramt.

Sun Burn

Solen brenner er forårsaket av over-eksponering for sollys og ultrafiolett stråling. Dette kan gjøre ansiktet vises rødt og betent, og kan også føre til blemmer og hudskader.

Tørr hud

Tørr hud kan forårsake en brennende følelse på huden, fordi det fører til at huden til å sprekke og skrell. Dette cracking skaper små sprekker i ansiktet som føles som et brannsår på huden.

Eksem

Eksem er en kløende hud tilstand som kan føre til en følelse av brennende på huden. Dreven kløe i ansiktet på grunn av eksem kan føre til at huden til å splitte og slitasje, som fører til en brennende følelse.

Aggressiv Vasking

Over-vask av huden, eller vaske for aggressivt, kan strippe bort den naturlige oljer og skade overflaten lag av huden. Etter vasking, vil ansiktet føler fast og vil brenne.