Digidexo.com

Hvordan Soothe Hallux valgus smerte med parafinvoks

En Hallux valgus former som en stygg kul på siden av foten. Det stikker utover fra der ballen av foten møter stortåen. Bunions forårsake uutholdelig smerte. Hvis ikke tatt vare på, kan bunions hindre normal gange.

Bruksanvisning

•  Lær hva parafinvoks er og hvordan det fungerer å berolige Hallux valgus smerte. Parafinvoks er hvit eller fargeløs. Det er en solid hydrokarbonblanding, som brukes i å lage lys, voks papir og smøremidler. Varm, smeltet parafinvoks danner et belegg over Hallux valgus og konsentrerer varme til det smertefulle området.

Kjøp parafinvoks i blokker på nettet. Du kan også finne startsett for parafinvoks behandling på nettet eller i ortopediske forsyne butikkene.

•  Smelt parafinvoks i et forhold på? Kopp mineralolje til 1 lb av parafinvoks. Foruten soaking foten i en bærbar spa med blandingen lagt til, kan du også bruke smeltet voks direkte til Hallux valgus og vikle foten inn i plast. Voksen forsegler varm fuktighet og holder på varmen lenger til området.

La parafinvoks å bo på Hallux valgus i ca 10 minutter for å berolige Hallux valgus smerte. Det vil lett peal av etter at den er avkjølt.

Gjenbruk parafinvoks flere ganger når du bruker denne metoden for å berolige Hallux valgus smerte. Voksen kan vare i flere uker, og spare deg for penger siden du slipper å omorganisere så ofte.

Hint

  • Bruk sko som gir tærne nok plass til å vrikke oppover.
  • Iført sko som er for stramme kan forårsake bunions.