Digidexo.com

Slik fjerner Under-Eye Circles

Til tross for populære myter, holde seg slutten er ikke alltid årsaken til dine mørke øyne sirkler. Disse irriterende mørke sirkler er mer sannsynlig forårsaket av ikke å drikke nok vann eller ved vitaminmangel. Sirklene opprinnelse i små blodkar som ligger under øynene. Når de røde blodcellene "smitte over" kroppen tar seg av problemet, men etterlater noe som ser ut som et blåmerke - mørke sirkler. Men enkle hjem rettsmidler kan hjelpe deg å bli kvitt under øynene sirkler.

Bruksanvisning

Stock opp på vitaminer. Hvordan huden vår ser er sterkt påvirket av vitamin forbruk. For under øynene sirkler, sørg for at du tar vitamin B, jern og vitamin E, alle tre som vanligvis finnes i en multivitamin.

Bruk teposer på øynene dine. For en mørk under øynene sirkel fix, varme opp vann og suge kamille te poser i noen minutter. Deretter plasserer poser på øynene dine, og legge seg ned i ca 20 minutter. Dette vil ikke bare redusere forekomsten av under øynene sirkler, men det reduserer også hevelser.

Pakk kjøleskap med agurker. Hvis du noen gang har mottatt en spabehandling, vil du vite hvorfor agurker er et lite mirakel for øynene. Bare holde agurker lagret i kjøleskapet og skjære av et par stykker, slik at de kan sitte på øynene i opptil 20 minutter.

Sørg for at du drikker nok vann. Når dehydrert, er utseendet på mørke øyne sirkler mer dramatisk, og din generelle hudfarge er ikke stor. Imidlertid vil øke vannforbruket til et minimum av åtte til 10 glass hver dag redusere forekomsten av under øynene sirkler.

Sjekk ut økologisk hvetespirer olje. Dette kan kjøpes fra en hvilken som helst organisk mat butikk. Forsiktig klapp den på under øynene området opp til to ganger daglig.

Tips og advarsler

  • Kutte ned på salt mat. Vannretensjon kan gjøre under øynene sirkler verre, og salt mat kan føre til væskeansamlinger.
  • Sørg for at du forbruker nok frukt og grønnsaker. De spiller en viktig rolle i under-øye helse. Innlemme appelsiner, grapefrukt og andre sitrusfrukter i kostholdet ditt for å forbedre utseendet på under øynene sirkler.