Digidexo.com

Hvordan å reise med en herniated plate

Ryggsmerter er ødeleggende. Det kan stoppe deg fra å utføre mange av dine vanlige rutiner og aktiviteter. En herniated plate er enten et brudd eller en bule av mellomvirvelskive i ryggraden. Hvis du har en herniated plate, og må reise på et fly, kan du være opptatt av hvordan du vil tåle turen og om du vil forverres deg tilstand. Hvis du forberede og planlegge fremover, bør du være i stand til å ta turen uten å øke din smerte og stivhet når du ankommer.

Bruksanvisning

•  Få en leger oppmerksom for din tilstand og eventuelle medisiner, kremer, eller gel pakker du kan trenge på turen som kan utløse et problem med sikkerhetskontrollen. Du trenger kanskje ikke dette, men det er bedre å ha det enn å ha elementene konfiskert på flyplassen terminal.

Pakk en carry-on som er lett og har hjul. Pass på at håndtaket er lenge nok for deg å rulle posen uten å måtte bøye. Sørg for å plassere din smertestillende medikamenter, kalde omslag, reise pute, og medisinert krem ​​i posen, og på et sted som er lett tilgjengelig. Det kan være best å plassere disse elementene i en mindre bag som en barbering eller make-up bag for å holde dem alle sammen.

Ta en dose med smertestillende medikamenter før du hodet til flyplassen. Du skal gjøre mye gåing og kanskje noen løft, slik at du ønsker å være smertefritt, eller så nær det som mulig.

Få en porter å ta bagasjen gjennom innsjekkingsprosedyrer. Du kan være i stand til å bruke dine leger oppmerksom på å komme gjennom linjene raskere og unngå lange perioder med stående og bærer dine eiendeler.

Gå på do før ombordstigning. Du ønsker å unngå å måtte presse på bad fly så mye som mulig.

Be om et sete med masse ben-plass og er på midtgangen. Du vil ønske å være i stand til å stå og strekke hele flyturen, og ikke ønsker å klatre over din nabo.

Board flyet på det tidspunktet som er angitt for de som trenger ekstra tid og hjelp. Legens notat bør være i stand til å komme deg gjennom uten å bli avhørt. Når du er på flyet, spør en flyvertinne om bistand i stuing vesken, hvis det er behov for å bli plassert i bagasjehyllen. Ikke løft den selv! Før du oppbevare posen, fjern posen som har din medisin, gel pakker, og fløte og legg den i posen foran deg for enkel tilgang.

Sitt med pute rundt halsen og et fly pute bak korsryggen. Opprettholde god holdning for å unngå kompresjon på ryggraden.

Stå og gå ofte når du har lov til.

Bruk gel pakker og medisinert krem som nødvendig for å redusere smerte og stivhet.

Etter landing finne en porter å hjelpe deg å kreve kofferten og arrangere reiser til hotellet.

Gå en tur etter at du sjekker inn på hotellet. Dette vil løsne ryggen og hindre stivhet fra settling.