Digidexo.com

Hårprodukter for Trichotillomania

Hårprodukter for Trichotillomania


Trichotillomania er en lidelse forklares ved Mayo Clinic å være en uimotståelig trang til å trekke håret ut fra kroppen, inkludert hodebunnen, ansiktet og andre områder. Trichotillomaniacs er merkbar ved hårløse flekker, sparsom øyevipper, manglende øyebryn og merkelig oppførsel som å tygge, spise og leke med trakk ut håret. De har også blitt sett rubbing trukket ut håret over sitt ansikt og lepper. Psykisk helsearbeidere vanligvis behandle Trichotillomania pasienter med anti-depressiva og kognitiv atferdsterapi.

Parykker

Trichotillomania lider har problemer med å erstatte hår i hodebunnen fordi deres sykdom kan også føre dem til å trekke på hair extensions som er knyttet til gjenværende hår. De kan få hår implantater, men trekker på implantater kan forårsake hodebunnen irritasjon og selv hud rive. Hvis de er i stand til å kontrollere sin tvang i det offentlige, kan trichotillomaniacs supplere sin hårtap ved iført parykker. Nesten enhver parykk butikken har parykk caps å kjøpe. En person som lider av denne sykdommen bør prøve på forskjellige stiler å se hvilke som passer formen på ansiktet og hudfarge.

Falske øyevipper

Tvang til å trekke håret ut er ikke begrenset strengt til toppen av hodet. Ansiktshår, som øyevipper, er tynn og lett fjernes med lys trekke. Øyevipper beskytter øynene mot rusk og blir ofte forsterket kosmetisk med mascara for forskjønnelse. Falske øyevipper og deres tilhørende lim kan kjøpes i nesten alle stoffet, avdeling eller skjønnhet forsyning butikken. Når den brukes riktig, kan de være nesten umulig å skille fra ekte øyevipper og tilby en levedyktig hår produkt alternativ for Trichotillomania lider.

Øyenbryn Hair Replacements

I tillegg til øyevipper, kan øyenbryn hår være en annen kilde til angst for trichotillomaniacs. Øyenbryn hår er vanligvis tett og kort og kan gjøre for timer med plukkingen. Resultatet, derimot, kan du la en persons ansikt merkbart vansiret, tegning oppmerksomhet til øynene og gjør pannen vises lenger. For å motvirke utseendet skallet øyenbryn, kan pasienter kjøpe øyenbryn hår erstatninger. Disse kan bli dyrt, men. Et billigere alternativ er å kjøpe øyenbryn sjablonger, legg dem over pannen og bruke brune eller svarte øyenbryn blyanter å tegne fine linjer for å skape inntrykk av øyenbryn hår.

Tatoveringer

Permanente og semi-permanente tatoveringer kan søkes fra tatovering kunstnere og salong teknikere for å ha farge innebygd i huden for å lage utseende som simulerer inventar av håret. Dette er spesielt nyttig for øyenbrynene. Eyeliner kan også bli tatovert på lokket av øyet som kan skjule tap av øyevipper på bunnen lokket.