Digidexo.com

Bivirkninger av Resveratrol Supplements

Resveratrol kosttilskudd har fått bred beryktet og popularitet etter å ha blitt spioneringen av Dr. Oz og Oprah som den nyeste og beste supplement for anti-aldring og generell helse. Det er mange helsemessige fordeler forbundet med å ta resveratrol; Men potensielle bivirkninger må tas i betraktning før du bestemmer om dette tillegget er riktig for deg.

Definisjon

Resveratrol er laget av et kjemisk stoff som finnes i røde druer. Mange av de helsemessige fordeler sett i resveratrol kosttilskudd er lik de som er forbundet med rødvin på grunn av den felles drue base av de to produkter. Resveratrol er markedsført som et anti-aldring produkt som forbedrer huden og beskytter mot flere alvorlige sykdommer.

Antioksidanter

Resveratrol er rik på en forbindelse refereres til som en antioksidant. Flere friske fruktjuicer som granateplejuice samt rødvin er kjent for å ha spesielt høy antioksidant innhold. Ifølge American Academy of Family Physicians, antioksidanter beskytter mot en myriade av sykdom ved å forhindre skade på celler. Antioksidanter også beskytte hjertet ved å redusere plakk på blodårene som fører til blokkeringer og til slutt hjerteinfarkt. De som har en diett høy i antioksidanter har en redusert sats på hjertesykdommer.

Helse Fordeler

De helsemessige fordelene av resveratrol kosttilskudd inkluderer en forbedring i total energi, en demping av den synlige aldring av huden, og en reduksjon av end-of-life sykdommer som hjertesykdommer, Alzheimers sykdom, diabetes og ulike kreftformer. En reduksjon i LDL-kolesterolnivåene kan også nevnes. Nedgangen i forekomsten av alle disse forholdene er direkte relatert til innholdet av antioksidanter av resveratrol kosttilskudd og kan også oppnås ved upping antioksidant inntak fra andre kilder.

Milde bivirkninger

Resveratrol kosttilskudd har ikke en høy forekomst av alvorlige bivirkninger, men alle tillegg har potensial til å reagere forskjellig i hver person. Alle som starter en diett av resveratrol kosttilskudd bør følge nøye med på eventuelle plutselige endringer i helse. Spesifikke bivirkninger bemerket av de som tar resveratrol kosttilskudd omfatter svimmelhet, en endring i fargen på urinen, og en følelse av rush forbundet med inntak av koffein.

Alvorlige bivirkninger

Andre mer alvorlige bivirkninger av resveratrol kosttilskudd inkluderer en interaksjon med østrogennivå som kan føre til problemer for noen kvinner. Resveratrol fungerer også som en blod tynnere i kroppen. Alle som allerede tar en resept blod tynnere bør rådføre seg med sin lege før du starter en resveratrol diett. Noen tar andre reseptbelagte medisiner bør også rådføre seg med en lege om hvorvidt det kan være noen interaksjoner eller absorpsjon problemer som kan oppstå når du tar resveratrol kosttilskudd.