Digidexo.com

Sikreste muskel-building kosttilskudd

Sikreste muskel-building kosttilskudd


Den tryggeste muskel-building kosttilskudd er konsentrerte mengder av vitaminer, mineraler og aminosyrer som finnes naturlig i nærende hele matvarer. Det kan være vanskelig, men å tilfredsstille optimale ernæringsmessige behov uten å spise for mange kalorier eller bruke for mye tid på kjøkkenet. De fleste fitness eksperter anbefaler idrettsutøvere og kroppsbyggere for å ta en multivitamin og andre kosttilskudd for å støtte de økte kravene fysisk trening og muskelvekst sted på kroppen. Flere kosttilskudd - de som viktig for muskelfunksjon og væskebalanse - er spesielt anbefalt.

Lecitin

Bladet Flex oppfordrer sterkt kroppsbyggere å ta lecithin kosttilskudd. Fordi lecithin spiller en viktig rolle i fordøyelsen av fett og reduksjon av kolesterolnivået, kan det bidra til å forbedre din generelle lipoprotein profil. Lecitin inneholder også kolin, et essensielt næringsstoff oppbrukt i løpet av en lang eller intens trening. Flex anbefaler kroppsbyggere bruker fire eller flere spiseskjeer av kornet lecithin, som kan legges til smoothies, frokostblanding eller salater. Flex anbefaler tilskudd fordi de fleste lecithin-rik mat er enten høy i mettet fett eller svært behandlet.

Magnesium

Muskler trenger magnesium for å skikkelig kontrakt, noe som gjør tilstrekkelig inntak av dette næringsstoffet avgjørende for å utvikle kraft. Dessverre, mange idrettsutøvere har marginale mangler av magnesium, som kan hindre ytelse og muskelvekst. Muscle & Fitness magazine anbefaler 250-450 mg magnesium hver dag i form av magnesium succinate eller magnesium aspartate. Mat kilder inkluderer grønne greener, laks, brokkoli, nøtter, frø og bønner.

Glutamin

Den aminosyren glutamin hjelper å trekke vann og glykogen til muskelceller. Ifølge Muscle & Fitness, betyr dette "størrelse, baby!" Glutamin hjelper også sikre at aminosyrer ikke forlate muskelvekst for noen andre fysiologiske oppgave. I tillegg til sine bodybuilding funksjoner, glutamin øker også immunitet, noe som kan bety at du vil være i gymsalen i stedet for fast hjemme i sengen. Muscle & Fitness anbefaler fem gram om morgenen og en annen fem etter treningen.

Kalium

Intens fysisk aktivitet og stort væsketap fra svette for eksempel kan utarme kaliumnivå. Kalium spiller en viktig rolle i muskelsammentrekning og nerveoverføring. Det hjelper også kroppen å opprettholde væskebalansen og utnytte karbohydrater og protein for energi. Kalium-mangel fører til muskelsvakhet og tretthet. De beste kildene til kalium er poteter, bananer, brokkoli, sopp, avokado, grønnkål, melk, nøtter, grønne bønner, tofu, tomater, fisk, selleri og blackstrap melasse.

Vitamin D

Vitamin D spiller en viktig rolle i muskelfunksjon og i å oppnå gevinster i fysisk styrke, ifølge forskning rapportert i Flex. Vitamin D-mangel er en av de mest vanlige næringsstoffer mangler blant amerikanere. Fordi mange kroppsbyggere unngå melkeprodukter (som vanligvis er vitamin D befestet), kan de ha økt risiko. Den beste kilden til vitamin D er solen, men mange eksperter er motvillige til å anbefale soleksponering på grunn av den økte risikoen for hudkreft denne løsningen utgjør. Kosten kilder til vitamin D er sardiner og matvarer ofte beriket med dette vitaminet, slik som melk, juice og frokostblandinger.