Digidexo.com

Protein Smoothie Diet

Protein Smoothie Diet


Protein smoothies er en praktisk måte å gå ned i vekt gjennom kalorirestriksjon og porsjonskontroll. Protein pulver kan måles ut på forhånd og oppbevares i plast glidelås poser for enkle måltider på farten uten å bryte din diett. Whey, soya og egg protein pulver kan alle brukes med gode resultater. Se etter protein pulver tilgjengelig i smaker du foretrekker, slik at å drikke smoothies er hyggelig.

Kalorier

Kosten bør beregne mengden kalorier nødvendig for vekt vedlikehold og deretter redusere dette tallet som er nødvendig for å nå personlige vekt-tap mål. Bestemme dette nummeret kan gjøres ved å holde en mat logg mens du spiser normalt for en uke eller to før du begynner dietten. Gjennomsnittlig antall kalorier som forbrukes daglig i løpet av denne tiden er din vedlikeholdsnummer. Redusere den daglige vedlikeholds antall kalorier ved 500 vil føre til vekttap på frekvensen av ett pund per uke. En reduksjon på 1000 daglige kalorier vil resultere i en to-kilos vekttap hver uke. Forsøk på å miste mer enn to pounds per uke er ikke realistisk og kan føre til motløshet og kosthold svikt.

Frekvens

Drikker en protein smoothie hver tredje til fjerde time vil bidra til å forhindre sultfølelse og unngå fristelsen av å spise mat som ikke er inkludert på kostholdet ditt. Dette betyr at du bør være å drikke fem på seks protein smoothies om dagen. Velg et protein pulver med riktig mengde kalorier for å tillate deg å konsumere fem på seks smoothies om dagen og fortsatt ha kalorier til overs å av og til legge til andre ingredienser til protein smoothies.

Smoothies

Protein smoothies er skapt ved å blande proteinpulver med vann, melk eller juice. Ved blanding riste, sørg for å telle kalorier fra alle de ingrediensene som brukes for å unngå inntak av for mange kalorier og bremse vekttap. Andre matvarer som kan legges er frukter som bananer, bær og melon, og mutter Butters, som legger ekstra protein og essensielle fettsyrer. Varierende ingrediensene i hvert protein smoothie kan bidra til å unngå diett kjedsomhet, noe som kan føre til å bryte kosthold og overspising. En skje av Metamucil eller Benefiber legger en ubetydelig mengde kalorier samtidig som det gir fiber, som er viktig for god fordøyelse.

Kalori-fri smoothie ingredienser inkluderer is, som blir tykkere rister. Kanel og smaksekstrakter kan brukes til å lage smoothies mer velsmakende uten å endre næringsinnhold, som det kan sukkerfrie smakstilsatte siruper eller ikke-kalori søtningsmiddel.