Digidexo.com

Hvordan spise grønnsaker når jeg hater dem alle

Hvordan spise grønnsaker når jeg hater dem alle


Hvis du er en kresen i matveien som forakter grønnsaker, har du sannsynligvis allerede vet at de er sunt for deg og du trenger de næringsstoffene de gir for balansert ernæring og generell god helse. Hvis tanken på å svelge et stykke salat eller en stengel av selleri er nok til å gjøre deg gag, er det fortsatt håp for deg. Med mengde mat alternativer og oppskrifter tilgjengelig, vil du være i stand til å konsumere noen av dine favoritt måltider samt spise en grønnsak eller to.

Hvordan spise grønnsaker når jeg hater dem alle

•  Ta en titt på alle de grønnsakene som er tilgjengelige for deg. Besøk et bondens marked eller spesial butikk som fører et bredt utvalg av ferske råvarer for deg å velge. Ta en titt på noen grønnsaker som du ikke har opplevd ennå, slik at du kan finne ut om det er noe du ikke har prøvd det kan du faktisk nyte.

Delta på et matlagingskurs eller besøke en privat kokk. La ham vite av problemet ditt og se om det er noen mat motstandere som er dine favoritter som kan tilberedes med noen grønnsaker. Prøv oppskrifter laget med en rekke krydder, sauser og smakstilsetninger som du kanskje ikke har på krydderhylle. Kanskje du kan nyte en pizza med karamelliserte løk eller en pasta medley som inneholder ost kylling,, pasta og kokte grønnsaker.

Endre konsistensen av dine grønnsaker. Se om ditt hat for grønnsaker ikke er basert kun på smak eller smaken; tenke på om konsistensen plager deg. Vurdere matlaging spinat og plassere den på innsiden av en kalkun wrap eller blandet med hvitløk potetmos. Fres grønnsaker for en wok med ris og pølse eller småkoke grønnsaker med kjøttkraft for en suppe.

Fortsett å prøve grønnsaker ikke bare av type, men matlaging stil til du finner noe du liker. Spis hva du kan inntil du finner en annen grønnsak som du kan tåle. Velg alltid ferske grønnsaker. Bland noen få elementer sammen i en frukt smoothie å skjule smaken av grønnsaker og samtidig forbruker vitaminer og næringsstoffer fra dem.