Digidexo.com

Har Spinal anspore forårsake hodepine?

Spinal spurring er et resultat av små benete anslag, kjent som bein spurs eller osteofytter på ryggraden. Selv om ikke smertefullt i seg selv, kan de forårsake smertefulle friksjon ved å gni mot nærliggende ledd og nerver. Som et resultat, er symptomer på rygg spurring ofte gjort verre ved bevegelse eller aktivitet. Blant andre symptomer, kan hodepine føre direkte fra irritasjon av spinal nerve.

Årsak

Spinal spurring kan forårsake hodepine. Hodepine oppstå når benet spurs trykk mot rygg nerve og ledningen, utløser smerter og nummenhet andre steder i kroppen. Smerte kan være sentrert på skuldrene og lekke inn i hodet oppover derfra. Siden smerter i skuldre og hodet er et symptom på flere andre komplikasjoner, såsom migrene eller stammer, bein sporer kan ikke være åpenbar før et røntgenbilde blir tatt. Se en lege eller medisinsk faglig hvis hodepinen ikke avta over tid.

Andre

Andre komplikasjoner kan oppstå på grunn av bein spurs. Bone spurs kan bryte av fra ryggraden og lodge seg i en nærliggende felles, for eksempel en av ryggvirvlene. Ved å gjøre slik, blir de som er kjent som et løst legeme. Når løs organer bli integrert i slimhinnen i et ledd, kan de forårsake intermitterende låsing. Når dette skjer, kan en felles bli vanskelig å bevege seg, noe som resulterer i opplevelser av tetthet, immobilitet og stivhet.

Behandling

En lege kan forskrive ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for å lindre smerter og hodepine forårsaket av spinal spurring. Hvis komplikasjoner ikke avta med NSAIDs, kan kirurgi være nødvendig å fjerne bein spurs. I løpet av operasjonen, vil en kirurg lage et lite innsnitt ovenfor ryggsøylen. Bone spurs blir deretter kuttet fra ryggraden og fjernes med små kirurgiske verktøy.

Det finnes også flere alternative løsninger som kan bidra til å lette din smerte og hodepine. Prøv å dyppe en ost klut i varmt linfrøolje og bruke det på huden direkte rundt bein anspore. Dekk kluten med plast og legg en varmepute på plast for å holde området varmt. Hvis bein spurs er ledsaget av hevelse, bruke en ispose eller pose med grønnsaker innpakket i et papirhåndkle eller tynn klut. Bruk is til det berørte området i 15 minutter fire eller fem ganger om dagen for å redusere hevelse. Tar 500 til 1000 milligram circumin på tom mage fire eller fem ganger per dag kan også hjelpe. Circumin bør tas i ca seks uker før avsluttet bruk.