Digidexo.com

Hvordan identifisere Minnesota Spiselige ville planter

Hvordan identifisere Minnesota Spiselige ville planter


Siden økologisk mat har en tendens til å bære høyere prislapper enn ikke-organiske, noen folk knytte et sunnere kosthold med en høyere dagligvarebutikk regningen. Ved å lære å identifisere vill spiselig mat, men du kan spise bedre og spare penger. Ved å lære å fôr for edibles, vil du legge til variasjon i kostholdet ditt. Ville greener har høyere næringsinnhold enn de som vanligvis dyrket på gårdene. Når du lære å identifisere dem, kan du bringe tilbake ingrediensene til natts middag fra en tur i skogen. Minnesota, som de fleste regioner, og tilbyr en overflod av deilige ville planter.

Bruksanvisning

•  Se etter en bok med informasjon som er spesifikk for din region. Ville planter varierer i ulike deler av landet. Et allsidig bok om urter kan liste opp planter som ikke vokser i halsen av skogen. Dessuten kan variant versjoner av et anlegg med litt forskjellige utseender vokse i forskjellige regioner. Finn en bok som gir spesifikk informasjon om ernæringsmessige verdier av hver plante.

Ta en urt tur med en erfaren herbalist kjent med din region. En kunnskapsrik herbalist vil være i stand til å peke ut flere detaljer om en plante enn du kan få fra et bilde i en bok. Hun / han kan også fortelle deg om det er look-alike planter til å unngå. Du lærer kan hjelpe deg å finne spiselige planter ved å snakke om vekstforhold bestemte planter har en tendens til å favorisere. Lokale park distrikter, kan nabolaget ditt helsekost butikk eller alternative helseklinikker i din region har informasjon om urte lærere og klasser. Du kan også se på nettet for urte grupper i ditt område.

Spør læreren din spesifikke spørsmål om hvordan man skal håndtere og kok de spiselige planter introdusert i klassen. For eksempel bør nesler bli plukket med hansker for å unngå skarpe punkter på stilkene. Bare de nesle blader brukes i matlaging.

Gjennom lesing og stille spørsmål, lære de beste tidene av året for å lete etter ulike former for spiselige planter. Mange spiselige greener nå sin topp i løpet av våren, andre på forsommeren. På den annen side går den ernæringsmessige verdien av et anlegg til røttene i løpet av høsten, noe som gjør dette til en god tid til å grave etter planter som burdock root.

Velg foraging området nøye. Det er ulovlig å plukke planter på noen offentlig land eller til å plukke på privat grunn uten eierens tillatelse. Også områder nær jernbanelinjer eller ikke-økologiske åkrene har ofte kjemiske rester fra plantevernmidler.

Tips og advarsler

  • Hvis du har tenkt å ta med sopp i din foraging, ta spesiell omsorg. Noen vill sopp, som morkler, har et rykte for å være så deilig at folk på hvis land de vokser beholde sin plassering en familiehemmelighet. Imidlertid kan misidentifying vill sopp resultere i forbruker noe giftig og eventuelt dødelig.