Digidexo.com

Lilla Kculli Corn bivirkninger

Lilla Kculli Corn bivirkninger


Purple Kculli Corn er en gammel arvestykke stamme av mais, ifølge HerbsForLiving.com. Det er i hovedsak vokst organisk i kyst slettene i Peru, hvor de ikke bruker petrokjemisk drevet maskiner. Det er mørk lilla i fargen og den inneholder komponenter som antocyaniner som gjør det til et ideelt anti-aldring mat. Det også er fylt med antioksidanter, og det øker stoffskiftet å bidra til å fremme vekttap. Dette produktet ekstraheres i andre matvarer og medisin sopp.

Disease Prevention

Purple Kculli Corn er en helt naturlig, organisk dyrket mais kernel som ikke forårsaker negative bivirkninger med mindre du har en matallergi til mais. Ifølge EssentialLivingFoods.com, er en positiv bieffekt av Purple Kculli Corn at fordi det er rikt på polyphenolic forbindelser, kan det redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og tykktarms- og endetarmskreft, det kan senke dårlig kolesterol og blodtrykk, og det kan forebygge diabetes og fedme.

Reishi sopp

Purple Kculli Corn ekstrakt brukes til å dyrke medisinsk sopp kjent som reishi sopp. Selv om ingen alvorlige bivirkninger er rapportert når du tar reishi sopp, og de er funnet å være toksisk selv i høye doser, kan milde bivirkninger er magesmerter, tørr munn, diaré, svimmelhet eller utslett, som vanligvis forsvinner i løpet av få dager . Igjen er disse bivirkningene av reishi sopp som kan inneholde Purple Kculli Mais, men de er ikke bivirkninger av kornet direkte.

Mold

Ifølge Paul Stamets, en kjent mycologist som ble sitert på DrWeil.com, visse typer sopp kan vokse på Purple Kculli Corn og være usett, for eksempel Aspergillus flavus, som kan være blå-grønn i fargen og vil bli maskert i dypet fargen av kornet. Denne type sopp er giftig og kan føre til leverkreft. Imidlertid har ingen rapporter om at dette vil skje er rapportert, og produktet er vokst organisk og på bærekraftige gårder for å hindre forurensning.