Digidexo.com

Ulemper med Pillar Prosedyre

Ulemper med Pillar Prosedyre


Søvnapné fører mange mennesker til å lide på en nattlig basis. Dens viktig symptom, snorking, kan være skadelig for både personen opplever det, så vel som deres kjære. Selv om det er en relativt ny prosedyre, er søylen prosedyren finne uventet gode resultater i herding de underliggende årsakene til søvnapné og overdreven snorking. Selv om sjeldne, kan prosedyren kommer med uventede komplikasjoner.

Søylen prosedyren innebærer kirurgisk implantasjon av små gjengestenger i den bløte ganen. Stengene hindre den bløte ganen fra avslappende under søvn og reduserer effekten av søvnapné.

Delvis Extrusion

En delvis ekstrudering oppstår når en implantert stang kakker gjennom den bløte ganen, og fører til at pasienten smerter og ubehag. Behandlingen omfatter fjerning eller utskifting av pilar stenger og er nesten like invasiv som den innledende prosedyren.

Infeksjon

Som med alle kirurgi, kan en mindre risiko for infeksjon eksisterer. Pasienter har rapportert infeksjoner forekommer fra funksjonsfeil implantater, som resulterer i smerte, ubehag, sår hals og canker sår.

Mindre Komplikasjoner

Noen mindre komplikasjoner kan oppstå fra søylen prosedyren. Disse risikoene inkluderer hals problemer, hevelse, allergiske reaksjoner og endringer i stemmen eller smak. Mindre komplikasjoner er ofte kortvarig; Hvis symptomene fortsetter, bør en pasient varsle sin lege.