Digidexo.com

Primatene Tablet bivirkninger

Primatene tabletter synes å fungere på den måten at deres motpart Primatene Mist inhalatorer gjør. Begge er for behandling av astma. Men siden Primatene Mist og Primatene tabletter er tilgjengelig over disk, mange ville anta at de er trygge selv i store doser. Overdose kan oppstå med Primatene Mist inhalatoren eller tabletter. Tablettene har mange legemiddelinteraksjoner og advarsler om bruk av produktet. Primatene tabletter som skal brukes med forsiktighet, spesielt siden de kan påvirke hjertet og lungene.

Side Effects

Mulige bivirkninger omfatter nervøsitet og oppstemthet, søvnløshet, risting eller skjelving, svimmelhet, slapphet, kvalme eller tap av appetitt. Over bruk av tablettene kan forårsake hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Allergi bivirkninger

En allergisk reaksjon på Primatene tabletter er mulig. Varselsymptomene er elveblest, utslett, pustevansker, som har et stramt brystet, hevelse i lepper, munn eller tunge, problemer med vannlating, uberegnelig hjerterytme, hallusinasjoner, kramper eller skjelving eller følelse ør.

Legemiddelinteraksjoner

Produsentene av Primatene tabletter viser at følgende resepter samhandle med sitt produkt: MAO-hemmere som antidepressiva Nardil og Parnate, Parkinsons reseptbelagte medisiner som Eldepryl og andre legemidler indisert for bruk med astma.

Spesielle Indikasjoner

Bivirkninger kan også oppstå hvis stoffet blir brukt på en måte som det ikke var ment å være, for eksempel for vekttap. Det kan heller ikke brukes til å behandle hoste opplevd fra røyking, astma, bronkitt eller emfysem eller hoster med overdreven slim saken.

Fysiske Komplikasjoner

Fysiske forhold kan føre til alvorlige bivirkninger hvis Primatene tabletter er i bruk under kjemper fysiske problemer som hjertesykdom, høyt blodtrykk, stoffskiftesykdommer, diabetes eller en forstørret prostatakjertel, eller hvis du noen gang har blitt innlagt på sykehus med astma. Døde av hjerteinfarkt eller slag kan oppstå med Primatene tabletter eller Primatene inhalatorer.

Konklusjon

Vennligst bruk tablettene med forsiktighet som du ville astma inhalator. Begge er sterke medisiner, selv om de er tilgjengelige over disk, og kan forårsake en dødsulykke.