Digidexo.com

Kan du injiserer menneskelige veksthormoner i armen?

Kan du injiserer menneskelige veksthormoner i armen?


Menneskelig veksthormon (HGH) er en kjemisk skilles ut av hypofysen som har en kraftig effekt på et barns vekst. Når en ungdom ikke produserer nok HGH, kan hans leger anbefaler injeksjoner av syntetisk HGH (somatropin).

Identifikasjon

HGH er gitt subkutant (sub-Q) inn i området under barnets hud og over muskelen. Dette er ikke det samme området som for en intramuskulær (IM) injeksjon, som brukes til å levere antibiotika og andre medikamenter.

Expert Insight

Genentech, selskapet som produserer Nutropin merkevare av somatropin, sier den største delen av den bakre delen av et barns overarmer er et godt nettsted for HGH injeksjoner.

Betraktninger

For å sikre stoffet går inn i sub-Q plass og ikke inn i guttens muskler, sørg for at du kan klemme 1 til 2 inches av huden mellom tommel og pekefinger.

Prosedyre

Stå ved siden av og litt bak barnet ditt. Be ham om å legge sin hånd på hoften. Denne stilling gjør det lettere å injisere inn i sub-Q plass. Knip huden på baksiden av overarmen og stikk nålen under huden hans på en 45 til 90 graders vinkel.

Advarsel

Det er veldig viktig å rotere HGH injeksjonssteder for å unngå hudskader, infeksjon og varige skader på hud og underliggende vev på barnets armer.