Digidexo.com

Hjelp til osteoporose

Osteoporose er en degenerativ sykdom i beinet som forårsaker skjelettsystemet til å bryte ned. Pasienter med osteoporose er mer utsatt for brudd og har ofte betydelig smerte i hele kroppen. Det er flere måter å forebygge og behandle effekten av osteoporose i kroppen.

Forebygging

Forebygge osteoporose ved å følge et godt kosthold. Pass på at du spiser kalsium rik mat inkludert melk, ost, grønne bladgrønnsaker, fisk, tørket frukt og bønner. Få regelmessig solskinn for vitamin D for å hjelpe kroppen prosessen kalsium ordentlig. Prøv å holde deg unna koffein, salt og overdreven protein. Disse produkt føre oss til å miste kalsium i urinen vår. Avstå fra å drikke over anbefalte kvote som alkohol hindrer bein fra healing riktig.

Trening

Ta regelmessig mosjon for å styrke muskler, lavere bentetthet tap og redusere smerter i leddene. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram for å se hvor mye vekt du kan eller ikke kan løfte. Engasjere seg i lav innvirkning aerobic sport, for eksempel svømming, dans, stasjonær sykkel og elliptisk maskin. Ikke prøv noen øvelser som krever ledd for å komme i veien som løping. Vektbærende og motstand øvelser hjelper musklene støtte bein i kroppen og holde smerte nivåer ned.

Narkotika

Ta reseptbelagte legemidler for å redusere bentap og øke benmassen. Bisfosfonater hjelp langsom bentap og reduserer muligheten for brudd. Bisfosfonater er også blitt vist å øke bentetthet i ryggraden og hofte, ifølge Mayo Clinic. Bivirkning for dette stoffet kan være ganske alvorlig, men.

Raloksifen emulerer østrogen i kroppen uten risikoen ved østrogenbehandling. Raloksifen kan øke beinmasse og har en relativt lav mengde av bivirkninger. Blodpropp er mulig slik at de med hjerteproblemer bør ikke ta Raloxifene.